Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ομιλία του πολιτευτή του ΛΑΟΣ κ. Χρ. Τσιάρτα



Μπροστά στο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου με ακροατήριο τους οπαδούς του ΛΑΟΣ, αλλά και όλους τους θαμώνες των πέριξ καφετεριών ο πολιτευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Χρήστος Τσιάρτας μίλησε για τα πολιτικά πράγματα της χώρας, την οικονομική κρίση που περνάμε, αλλά και για τις θέσεις του ΛΑΟΣ στα βασικά θέματα που απασχολούν τον Ελληνικό λαό.

Ο κ. Χρήστος Τσιάρτας επί μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά μιλούσε χωρίς γραπτό κείμενο ασκώντας δριμύτατη κριτική στα δύο μεγάλα κόμματα , ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, στα οποία επέρριψε ευθύνες διάλυσης της Ελλάδος.
Ειδικότερα αναφέρθηκε στο Στρατό και την Αστυνομία και κατηγόρησε τη σημερινή Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι διέλυσε τα δύο σώματα αφού σήμερα τα περιπολικά της Αστυνομίας δεν έχουν καύσιμα και ανταλλακτικά για να κινηθούν, ενώ την ίδια στιγμή οι εγκληματίες ρημάζουν τα σπίτια και γενικότερα τις περιουσίες των πολιτών.
Δεν παρέλειψε, βεβαίως, να αναφερθεί και στο Μνημόνιο το οποίο επί της αρχής το ψήφισε και το ΛΑΟΣ στη συνέχεια όμως διαχώρισε τη θέση του σε επί μέρους άρθρα που αφορούσαν τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων πολιτών και πολλά άλλα.
Λίγο πριν το τέλος της ομιλίας του και αφού απηύθυνε καίρια ερωτήματα προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ Ημαθίας εν συνεχεία ανέπτυξε με γλαφυρό τρόπο το πρόγραμμα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: