Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Κι άλλο τροχαίο στη στροφή προς το Πλατύ

Κι άλλο τροχαίο ατύχημα συνέβη την Δευτέρα 4 Απριλίου στη στροφή προς το Πλατύ, στο ύψος του 3ου Τ.Ε.Α.Σ., αυτή τη φορά μεταξύ τριών οχημάτων, ενός VAN και δύο Ι.Χ. επιβατικά.
Από το ατύχημα το όχημα τύπου VAN ανετράπη στο πρανές του δρόμου με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί από του υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας διαρροή υγροποιημένου οξυγόνου από μεταλλική δεξαμενή 600 λίτρων που βρισκόταν στο πίσω μερος του VAN. Προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος έκρηξης πυρκαγιάς ελήφθσαν όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα και στη συνέχεια με τη χρήση διασωστικής σειράς έγινε κοπή μερών του VAN για την καλύτερη προσέγγιση και με την βοήθεια ιδιωτικού γερανού αφού είχε διαφύγει τοβυγροποιημένο οξυόνο, αφαιρέθηκε η εν λόγω δεξαμενή.
Στον τόπο του συμβάντος παρευρέθηκε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Επιπυραγός Αμανατίδης Γιάννης, ο Αναπληρωτής Διοικητού Πυραγός Γερόπουλος Γρηγόρης, ο Διοικητής της Περιφεριακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, υποστράτηγος Γιαννακόπουλος Αργύριης, οχήματα της ΕΛΑΣ και του ΕΚΑΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: