Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Τσιάπλας: Αστειότητες οι φήμες ότι πληρωθήκαμε από τον κ. Δημητριάδη



Στην συγκέντρωση που έκανε η «Συνεργασία Πολιτών» πριν από λίγες ημέρες για να αποτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα και να σχεδιάσει την αντιπολιτευτική στρατηγική της δημοτικής παράταξης, ο επικεφαλής κ. Τσιάπλας αναφέρθηκε στις φήμες που λένε ότι πήραν τσάντες με χρήματα από τον κ. Δημητριάδη προκειμένου να τον στηρίξουν.
Ο κ. Τσιάπλας απάντησε στις φήμες αυτές με διάθεση διακωμώδησής τους, λέγοντας ότι δεν ξέρει πού να τα βάλει τα λεφτά που πήρε και ότι σκέφτεται να αγοράσει 4-5 σπίτια.
Στις εκλογές αυτές πραγματικά οργίασαν οι φήμες για συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, ένθεν και ένθεν, χωρίς βέβαια να υποστηρίζονται ποτέ από πραγματικά στοιχεία και αποδείξεις.
Αυτού του είδους οι αβάσιμες κατηγορίες κατεβάζουν το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου και σχεδόν κάθε φορά έχουν στόχο τον αποπροσανατολισμό του κόσμου από τα πραγματικά πολιτικά διλλήματα, και την πραγματική πολιτική κριτική. Στόχο έχουν τον εντοπισμό της προσοχής του κόσμου σε ένα πολιτικό κουτσομπολιό, το οποίο θυμίζει τις μεσημεριανές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.
Δυστυχώς στις δημοτικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου είχαμε πολύ κουτσομπολιό, πολλές αβάσιμες κατηγορίες και λιγότερη πολιτική.
Τέλος είναι απαράδεκτο και ποινικά κολάσιμο να κατηγορείς κάποιον ότι χρηματίστηκε και να διασπείρεις τέτοιου είδους φήμες χωρίς να μπορείς να το αποδείξεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ.
ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΡΙΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.
ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΕΙΚΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟ.
ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.