Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ανησυχία πολιτών από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Κεραίες κινητής τηλεφωνίας
ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΛΕΥΡΑΣ: ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Μετά από παράπονα συμπολιτών μας, επανήλθε στη σύσκεψη του Εμπορικού Συλλόγου την Πέμπτη, το πρόβλημα με της κεραίες κινητής τηλεφωνίας που βρίσκονται εντός της πόλης μας.
Να σημειωθεί ότι δύο τουλάχιστον κεραίες βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της πόλης και πολύ κοντά σε σχολεία, πράγμα που επιτείνει την ανησυχία των συμπολιτών μας.
Επί του θέματος αυτού ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γιάννης Τσαρτσάνης, του οποίου το κρεοπωλείο βρίσκεται δίπλα στην μία εκ των δύο κεραιών, όπως και ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Σάκης Ντόμπρης, είπαν ότι δεν έχουν δει μέχρι σήμερα να έρχονται συνεργεία των αντίσοιχων εταιρειών και να κάνουν κάποιο έλεγχο.
Μάλιστα ο κ. Ντόμπρης σε επικοινωνία που είχε με αρμόδιο όργανο της πολιτείας πήρε ασαφείς απαντήσεις σχετικά με τους κινδύνους που διατρέχουν οι πολίτες.
Επί του θέματος αυτού το λόγο πήρε ο αντιδήμαρχος κ. Κούγκας και οι αρχηγοί των δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης κ. Τσιάπλας και κ. Αλευράς.
Ο κ. Αλευράς μάλιστα δεσμεύτηκε να φέρει το θέμα στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής για την Ποιότητα Ζωής, στην οποία συμμετέχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: