Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Η σιωπή της ΔΕΥΑΑΛ οδηγεί τους πολίτες στα εμφιαλωμένα



Η διοίκηση της ΔΕΥΑ.Αλ και ο ίδιος προσωπικά ο δήμαρχος επέλεξαν την τακτική της σιωπής απέναντι στα ερωτήματα, τις επιστολές, και τις καταγγελίες που έρχονται στο φως της τοπικής δημοσιότητας και αφορούν το νερό που μας παρέχει η ΔΕΥΑ.ΑΛ, και το έργο της αποχέτευσης.
Η ύπαρξη σωλήνων αμιάντου στο κεντρικό δίκτυο και στο δίκτυο προς τους Αμπελότοπους, η σύγχυση που υπάρχει για τους ελέγχους του νερού για την τυχών ύπαρξη φυτοφαρμάκων και αυτά που ακούγονται για το έργο της αποχέτευσης, προκαλούν έντονα ερωτηματικά και ανησυχία στους πολίτες.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα η διοίκηση της ΔΕΥΑΑλ και ο δήμαρχος κ Γκιόνογλου κλείστηκαν στο καβούκι τους και απαξιούν να δώσουν απαντήσεις στον αλεξανδρινό λαό και να τον ενημερώσουν για όλα όσα δικαιούται να μάθει.
Προσφάτως ο ΠΟΛΙΤΗΣ αποκάλυψε ότι το Σώμα Επιθεωρητών ελέγχει την ΔΕΥΑ.ΑΛ. για την μελέτη και τις βαλβίδες του έργου της αποχέτευσης. Ο δήμαρχος αντί να απαντήσει και να εξηγήσει στους πολίτες τί ακριβώς συμβαίνει, αυτός επέλεξε την τακτική της σιωπής και τη μέθοδο του «ανεμιστήρα» για να ρίξει λάσπη κατά του «ΠΟΛΙΤΗ» που το αποκάλυψε.
Στην τελευταία δημοτική συνεδρίαση οι δύο αρχηγοί της αντιπολίτευσης κατηγόρησαν τον δήμαρχο ότι ενώ υπάρχει βλάβη στο δίκτυο της αποχέτευσης δίπλα στην εκκλησία, αυτός δεν θεώρησε απαραίτητο να βγάλει ούτε μια ανακοίνωση για να ενημερώσει τους πολίτες τι ακριβώς συμβαίνει και πότε θα διορθωθεί η βλάβη.
Στο τελευταίο φύλλο του ΠΟΛΙΤΗ δημοσιεύτηκε μια επιστολή του συμπολίτη μας κ. Παπαδήμα, ο οποίος κατηγορεί ευθέως τον κ. δήμαρχο ότι επιδεικνύει εγκληματική αδιαφορία για την ποιότητα του νερού που πίνουμε.
Ούτε σ’ αυτή την επιστολή απάντησε μέχρι σήμερα ο κ δήμαρχος και η διοίκηση της ΔΕΥΑΑΛ δείχνοντας έτσι την έλλειψη σεβασμού προς τον αλεξανδρινό λαό για τον οποίο έδωσε όρκο να υπηρετεί.
Με το πρόβλημα του νερού και την μαυρίλα που παρατηρείται ασχολήθηκε η Δ/ση του Εμπορικού Συλλόγου στη σύσκεψη της Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: