Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Στις 27 Μαΐου η έναρξη λειτουργίας του κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας

Άρχισαν από τις 13 Μαΐου οι εγγραφές

Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΑ αποφάσισε να θέσει σε λειτουργία ο δημοτικό ανοιχτό κολυμβητήριο στις 27 Μαΐου ημέρα Δευτέρα.
Ηδη από τις 13 Μαΐου άρχισαν οι εγγραφές και απ’ότι μάθαμε υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον ιδιαίτερα από γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους.
Εν τω μεταξύ το Δ Σ της ΚΕΔΑ ψήφισε την δαπάνη των 4.500 ευρώ για την εξασφάλιση υλικών απολύμανσης της πισίνας (χλώριο κλπ) καθώς επίσης και την πίστωση για τον καθαρισμό της πισίνας πριν γεμίσει με νερό.
Το απαραίτητο προσωπικό για την λειτουργία του κολυμβητηρίου ανέρχεται στους δέκα, μεταξύ των οποίων δύο ναυαγοσώστες, δύο νοσηλεύτριες, τρεις καθαρίστριες, μία υπάλληλος για διοικητικές εργασίες και δύο γυμναστές.
Ο χρόνος λειτουργίας του κολυμβητηρίου θα φτάσει τους πέντε μήνες όπως έγινε και το 2012 ενώ το 2011 είχε  λειτουργήσει περίπου τρεις μήνες.
Σχετικά με το αντίτιμο για την απόκτηση κάρτας μέλους για την χρήση του κολυμβητηρίου ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ Παπαδόπουλος σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ είχε δηλώσει ότι πρόθεση του Δ.Σ της ΚΕΔΑ είναι να ισχύσει το ίδιο ποσόν που ίσχυσε  και το 2012.


Δεν υπάρχουν σχόλια: