Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΙΚΗΤΑ ΜΠΑΝΗ: Ο κ. Γκαβαρδίνας μου είπε ότι δεν κόβει τα χόρτα στο δρόμο επειδή δεν τον ψήφισα

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γκιόνογλου κατά την προ ημερησίας διαδικασία έθεσε υπόψιν του Δημοτικού συμβουλίου την καταγγελία ενός συμπολίτης μας, του κ. Νικήτα Μπάνη, ο οποίος κατήγγειλλε ότι ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκαβαρδίνας Νίκος αρνήθηκε να δώσει εντολή να κοπούν κάποια χόρτα σε δρόμο της πόλης λέγοντάς του ότι δεν τα κόβει επειδή ότι δεν τον ψήφισε!
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μπάνης καταγγέλλει ότι βρήκε τον κ. Αντιδήμαρχο και του είπε ότι τα χόρτα στη συμβολή των δρόμων 28ης Οκτωβρίου και Αγίου Δημητρίου είναι μεγάλα και δημιουργούν πρόβλημα στους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι δεν έχουν ορατότητα, με αποτέλσμα να εγκυμονούν κίνδυνοι ατυχημάτων.
Σύμφωνα με τον κ. Μπάνη ο ανιτδήμαρχος κ. Γκαβαρδίνας του είπε να πάει αυτός να κόψει τα χόρτα και ότι ο Δήμος δεν μπορεί να στείλει συνεργείο διότι ο κ. Μπάνης δεν ψήφισε τον κ. Γκαβαρδίνα στις τελευτάιες δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Γκιόνογλου αποδοκίμασε τη συμπεριφορά του κ. Γκαβαρδίνα τονίζοντας ότι δεν περίμενε από τον ίδιο μια τέτοια συμπεριφορά. Να σημειωθεί ότι ο καταγγέλλων κ. Μπάνης ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Γκιόνογλου.
Από την πλευρά του ο κ. Γκαβαρδίνας απάντησε λέγοντας ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού και ότι αυτά που είπε τα είπε χαριτολογώντας στον κ. Μπάνη.
Για το θέμα μίλησε και ο κ. Δήμαρχος κ. Δημητριάδης, τον οποίο επισκέφτηκε ο κ. Μπάνης αφενός για να του εκθέσει το πρόβλημα με τα χόρτα, αφετέρου για να του καταγγείλλει την συμπεριφορά του αντιδημάρχου.
Ο Δήμαρχος για το θέμα είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει σε ποιό πολιτικό χώρο ανήκει ο κ. Μπάνης και ότι υπάρχει πρόβλημα έλλειψης προσωπικού και ως εκ τούτου θα λυθεί εν καιρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: