Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Απάντηση της ΔΕΥΑ Αλ. για τη βλάβη του εξωτερικού αγωγού ύδρευσης


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
           
Τις ημέρες αυτές διάφορα blogs αναφέρονται στη βλάβη που παρουσίασε ο εξωτερικός αγωγός ύδρευσης , στη θέση Αμμος.
Ο αγωγός αυτός μεταφέρει πόσιμο νερό σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Βεροίας και στην πόλη Αλεξάνδρειας , προς ενημέρωση όλων των πολιτών του Νομού μας , πάνω σ’ αυτά τα ζητήματα που  έθεσαν τα διάφορα blogs  όπως και ο κ. Αλευράς  έχουμε να παρατηρήσουμε  τα παρακάτω:
 Είναι σε γνώση του Συνδέσμου   Ύδρευσης, της ΔΕΥΑ Βέροιας και της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας το πρόβλημα αυτό στο χωριό Αμμος αλλά και σε άλλα έξι σημεία στον αγωγό , πρέπει να γίνει επισκευή  και διορθωτική παρέμβαση .
Επειδή όμως το έργο πρέπει να εκτελεστεί σύμφωνα  με τη μελέτη , με πλήρη διαφάνεια και με ανάθεση σε εργολάβο  του έργου αυτού και με βασική προϋπόθεση να μην κοπεί η υδροδότηση της πόλης ο Σύνδεσμος Ύδρευσης και οι Διοικήσεις των ΔΕΥΑ Βεροίας και Αλεξανδρείας κάνουν τις σχετικές προεργασίες ώστε να ολοκληρωθεί  το έργο αυτό , και να λυθεί το ζήτημα  με τον καλύτερο τρόπο . Λίγη υπομονή χρειάζεται.

Η ενημέρωση αυτή εξάλλου έγινε και στο Ράδιο Αλεξάνδρεια από τον κ. Τζίλα όταν τέθηκε το ίδιο θέμα από τον κ. Χρήστο Αλευρά.

Με  άπειρη  εκτίμηση και σεβασμό

Γεώργιος Τζίλας
Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας

Δεν υπάρχουν σχόλια: