Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Η Επιτροπή 2βάθμιας Εκπαίδευσης Αλεξάνδρειας για το Κυλικείο Μελίκης

Ο πρόεδρος της Επιτροπής κ Χ Παντόπουλοος
και η δημοτική υπάλληλος κ Μ Μάνου
Ο εκμισθωτής του Κυλικείου αφαίρεσε την αίτηση
Η Επιτροπή 2βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξανδρείας θα αναγκαστεί να συνεδριάσει και την επόμενη Τετάρτη, για τρίτη συνεχή φορά, για το πρόβλημα που προέκυψε με το κυλικείο στο Γυμνάσιο-Λύκειο Μελίκης.
Ο εκμισθωτής του συγκεκριμένου κυλικείου ζητάει την μείωση του ενοικίου και την ρύθμιση του χρέους (22.000 ευρώ) που οφείλει επικαλούμενος την τρέχουσα οικονομική κρίση.
Τα μέλη της Επιτροπής
και ο δικηγόρος κ Πετρομελίδης
Από την πλευρά του ο πρόεδρος κ Χρήστος Παντόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής σε προηγούμενη συνεδρίαση είχαν συμφωνήσει να κάνουν δεκτά τα αιτήματα του μισθωτή με την προϋπόθεση όμως ότι θα ήταν σύννομη η απόφασή τους
.Ετσι ανέθεσαν σε δικηγόρο να . γνωματεύσει περί την νομιμότητας ή όχι μιας τέτοιας απόφασης.
Στην χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής παρευρέθηκε,  εκ μέρους του Δήμου, η δικηγόρος κ Δώρα Κουρκουτά  και εκ μέρους του εκμισθωτή, του Κυλικείου Μελίκης, κ Πετρομελίδης.
Κατά την συζήτηση του θέματος διαπιστώθηκε ότι, για ανεξήγητους... λόγους, δεν είχε δοθεί στην κ Κουρκουτά   η αίτηση που είχε υποβληθεί από τον εκμισθωτή προς την Επιτροπή για την μείωση του ενοικίου και την ρύθμιση του χρέους.
Οι ανεξήγητοι λόγοι όμως εξηγήθηκαν επαρκώς λίγο μετά όταν τον λόγο πήρε η πρακτικογράφος,δημοτική σύμβουλος κ Μυρσίνη Μάνου η οποία ενημέρωσε το σώμα ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση ο εκμισθωτής του Κυλικείου ενώ είχε ενημερωθεί από τον πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής σχετικά με το αίτημά του, αυτός  στην συνέχεια πήγε στο γραφείο της  κ Μάνου άρπαξε την αίτηση που είχε καταθέσει και έφυγε ενώ λίγες ημέρες μετά έστειλε προς την Επιτροπή και ένα εξώδικο με χαρακτηρισμούς που ενόχλησαν τα μέλη της επιτροπής.και ιδιαίτερα τον κ Ιερεμία  Κιοσέογλου
Τελικά συμφωνήθηκε να   ξανά συνεδριάσει η Επιτροπή την επόμενη Τετάρτη στης 6.00 μ.μ.παρόντων και των δύο δικηγόρων και αφού η κ Κουρκουτά εξετάσει το νέο στοιχεί που προέκυψε δηλαδή την αίτηση του εκμισθωτή την οποία παρέδωσε στην πρακτικογράφο κ Μάνου ο δικηγόρος κ Πετρομελίδης.

.
.






Δεν υπάρχουν σχόλια: