Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Κλείνει το Γυμνάσιο Πλατέος;

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΒΒΑ ΑΝΔΡΟΝΙΔΗ

ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ 
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΑΤΕΟΣ 
ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ

Την έντονη ανησυχία του εξέφρασε ο αντιδήμαρχος κ. Σάββας Ανδρονίδης κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία για το κλείσμο του Γυμνασίου Πλατέος και του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ που λειτουργεί στο Πλατύ.
Ο κ. Ανδρονίδης στην τοποθέτησή του προέβλεψε ότι ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ πολύ γρήγορα θα εφαρμοστεί και στα σχολεία, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συνενώσεις και καταργήσεις κάποιων σχολικών μονάδων.
Για το λόγο αυτό ο κ. Ανδρονίδης πρότεινε στον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Κιορογλίδη και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας να συντάξουν ένα ψήφισμα το οποίο θα ψηφίσουν ομόφωνα και στο οποίο θα διατυπώνεται η απόλυτη αντίθεσή τους σε ενδεχόμενο κλείσιμο του Γυμνασίου Πλατεός.
Με την πρόταση του αντιδημάρχου κ. Ανδρονίδη συντάχθηκαν όλα τα μέλη της Επιτροπής, ενώ η πρόταση αυτή εμπλουτίστηκε και με την σκέψη του κ. προέδρου της Επιτροπής κ. Κιορογλίδη να διοργανωθεί ανοιχτή συγκέντρωση όλων των κατοίκων ώστε να  σταλεί προς πάσα κατεύθυνση ένα ηχηρό μήνυμα ότι οι κάτοικοι του Πλατέος δεν θα επιτρέψουν το κλείσιμο του Γυμνασίου και του ΕΛΤΑ και κατ’ επέκταση δεν θα επιτρέψουν τον μαρασμό του χωριού και της περιοχής.
Φυσικά το ψήφισμα θα αποσταλεί στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρείας, όπου και αναμένεται να συζητηθεί το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: