Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Οι πρώην πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΕΔΑΝΑΛ στο εδώλιο για οφειλές προς το ΙΚΑ

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΔΑΝΑΛ κ Βασίλης Μιχαλακάκης μαζί με τον αντιπρόεδρο κ Γιώργο Μπουκλά κάθισαν στο εδώλιο του δικαστηρίου κατηγορούμενοι για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών προς το ΙΚΑ στην πρώην ΕΔΑΝΑΛ.


Ο κ Μιχαλακάκης υποστήριξε ότι λόγο της οικονομικής δυσπραγίας της ΕΔΑΝΑΛ επέλεξε να καταβάλει τους μισθούς των εργαζομένων στην δημοτική επιχείρηση και να αφήσει απλήρωτες τις ασφαλιστικές εισφορές προς το ΙΚΑ οι οποίες φτάνουν στις 165.000 ευρώ, περίπου.
Επίσης πρόσθεσε ότι η πρώην ΕΔΑΝΑΛ βρίσκεται η εκκαθάριση και μετά την ολοκλήρωση αυτής ο Δήμος θα καταβάλει το οφειλόμενο ποσόν συν τις προσαυξήσεις.
Στην δίκη εκλήθη να καταθέσει και ο δήμαρχος κ Φώτης Δημητριάδης ο οποίος δήλωσε ότι εκκαθάριση της ΕΔΑΝΑλ θα ολοκληρωθεί σε τρεις μήνες .οπότε και ο Δήμος θα μπορέσει να εξοφλήσει την οφειλή αυτή των 160.000 ευρώ η οποία μαζί με τις προσαυξήσεις θα ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ.
Μετά και την δήλωση του κ δημάρχου ο δικαστήριο έδωσε αναβολή μέχρι της 5 Νοεμβρίου του 2013 οπότε και θα ξαναζητηθεί η υπόθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια: