Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Όργανα Γυμναστικής σε Παιδικές Χαρές του Δήμου Αλεξάνδρειας

Όργανα Γυμναστικής θα τοποθετηθούν σε Παιδικές Χαρές του Δήμου Αλεξάνδρειας, πέραν των νέων παιχνιδιών που θα αντικαταστήσουν τα παλιά. Πρόκειται γα μια πολύ ενδιαφέρουσα καινοτομία, η οποία διευρύνει τις δραστηριότητες των Παιδικών Χαρών, αφού από χώροι αποκλειστικά παιχνιδιού γίνονται πλέον και χώροι άθλησης και γυμναστικής.
Όπως μας πληροφόρησε η υπεύθυνος του Δήμου Αλεξάνδρειας για το συγκεκριμένο πρόγραμμα κα Κοταϊδου Σοφία, η τοποθέτηση των οργάνων γυμναστικής σε Παιδικές Χαρές του δήμου είναι ανάμεσα στις πρώτες που έχουν γίνει σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, γεγονός αξιέπαινο για το Δήμο μας.
Στη φωτογραφία πάνω μπορείτε να δείτε πώς είναι τα όργανα γυμναστικής που θα προμηθευτεί ο Δήμος. Οι φωτογραφίες δίπλα είναι από τοποθέτηση των οργάνων γυμναστικής σε άλλους Δήμους. 
Εν κατακλείδι θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι Παιδικές Χαρές του Δήμου μεταμορφώνονται και σε Γυμναστικά Πάρκα.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Πάρα πολύ καλή κίνηση. Τα συγκεκριμένα όργανα γυμναστικής έχουν τοποθετηθεί από το δήμο Νέας Μάκρης σε ένα αντίστοιχο παραλιακό παρκάκι. Και το καλύτερο είναι πως βλέπεις νέους, γέρους αλλά και παιδιά να τα χρησιμοποιούν καθημερινά. Εξάλλου, η τωρινή οικονομική κατάσταση δεν πολυεπιτρέπει σε πολύ κόσμο να έχει όργανα γυμναστικής σπίτι του και να γυμνάζεται τακτικά.Οπότε τέτοιες κινήσεις από τον εκάστοτε Δήμο, πραγματικά αξίζουν.