Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Τελετή έναρξης εκδηλώσεων Μελικιώτικου Καρναβαλιού 2011

Από το Δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, στις 7:00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Δημαρχείου Μελίκης, η τελετή έναρξης των εκδηλώσεων του «Μελικιώτικου καρναβαλιού 2011». 
Η προβολή στιγμιότυπων του περασμένου καρναβαλιού, εκπλήξεις, χορός, πυροτεχνήματα, εδέσματα και πολύ μουσική είναι τα στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν την τελετή. 
Τις φετινές εκδηλώσεις του «Μελικιώτικου Καρναβαλιού» διοργανώνουν ο δήμος Αλεξάνδρειας, η δημοτική κοινωφελής επιχείρηση Μελίκης, το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Μελίκης και ο λαογραφικός όμιλος Μελίκης και περιχώρων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει κοινωφελής επιχείρηση Μελίκης; Αφού διαλύθηκε.Και αφού δεν υπάρχει ούτε στην Αλεξάνδρεια, ποιανού απόφαση είναι; Για αλλού επικαλούνται ότι πρέπει να συσταθεί πρώτα η επιχείρηση και μετά μπορούν να χρηματοδοτήσουν , για το Καρναβάλι όμως ,δεν υπάρχει πρόβλημα. Για τα Καρναβάλια είμαστε......

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον παραπάνω και επαυξάνω ! Αυτοί που μιλούσαν για διαφάνεια και χρηστή διαχείριση πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις άρχισαν τις παγαποντιές. Είναι απορίας άξιο πως θα πληρώσουν το καρναβάλι? , αλλά και το σύλλογο των Ντόπιων Αλεξάνδρειας για το «Κυριακή στο χωριό» ?! Και τελικά καρναβαλικές εκδηλώσεις μόνο στη Μελίκη θα γίνουν? Στην Αλεξάνδρεια τι θα περιέχει το Αποκριάτικο πρόγραμμα? Στο Πλατύ τίποτα?