Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

"Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος" επαναλαμβάνει ο Νίκος Μπρουσκέλης


Για τον γιατρό Νίκο Μπρουσκέλη δεν υπάρχει κανένας δισταγμός ούτε προβληματισμός σχετικά με το αν θα είναι ή όχι υποψήφιος δήμαρχος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του ’14.
Αυτό θεωρείται πλέον δεδομένο και το δηλώνει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται.
Αν κάτι τον ανησυχεί είναι η άσχημη κατάσταση του δήμου και πώς θα υπάρξει  συστράτευση όλων των υγειών  δυνάμεων ώστε επιτέλους  να βγει ο τόπος από τον μαρασμό.
Ήδη όπως δηλώνει, έχει συγκροτήσει  μία ολιγομελή ομάδα, η οποία συνεχώς διευρύνεται και αποτελείται από άτομα άφθαρτα, τα οποία  έχουν διάθεση για προσφορά στον τόπο.
Ενδιαφέρουσες οι απόψεις του Νίκου Μπρουσκέλη για τα δημοτικά πράγματα, τις οποίες βέβαια αναπτύσσει  σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται.
Πρόβλημα  για τον γιατρό είναι η μεγάλη απαξίωση των πολιτών προς τους πολιτικούς και την πολιτική και  η παθητική τους στάση απέναντι στα προβλήματα που τους βασανίζουν.
Αυτό, όμως , το πρόβλημα είναι ταυτόχρονα και  πρόκληση  για τον κάθε υποψήφιο δήμαρχο  αν δηλαδή θα μπορέσουν με το όραμά τους να συνεγείρουν τον αλεξανδρινό λαό και όλοι μαζί να δουλέψουν για το καλό του τόπου. 
Επ’αυτού  ο γιατρός δηλώνει αισιόδοξος και αποφασισμένος  να συγκρουσθεί με τις κατεστημένες δυνάμεις που φρενάρουν την πρόοδο του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: