Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Η Προϊσταμένη διαψεύδει την Βουλγαροπούλου για το Β' Παιδικό Σταθμό

Η δημοτική σύμβουλος
κα Βουλγαροπούλου
Μαρία

Κατηγορηματική διάψευση έκανε η προϊσταμένη των δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλεξάνδρειας  κα Μάγδα Θεοδωρακοπούλου στα όσα είχε πει η δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης κα Μαρία Βουλγαροπούλου στην δημοτική συνεδρίαση  σχετικά με την υπέρ κατανάλωση τροφίμων στον  Β Παιδικό Σταθμό Αλεξάνδρειας.
Πιο συγκεκριμένα στην δημοτική συνεδρίαση της 3-4-13 η κα Βουλγαροπούλου προκειμένου να δικαιολογήσει την υπερκατανάλωση τροφίμων που διαπιστώθηκαν στον Β Παιδικό Σταθμό ρώτησε τον πρόεδρο κ Κούτσια αν γνωρίζει  ότι  η μαγείρισσα του Β Παιδικού Σταθμού το τελευταίο τετράμηνο του 2012 μαγείρευε  φαγητό και για τα παιδιά του Α Παιδικού Σταθμού.
Επειδή ότι ο Νίκος Κούτσιας ανέλαβε πρόεδρος από την 1-1-2013 και δεν γνώριζε αν συνέβη αυτό το 2012, στην επόμενη συνεδρίαση (του Νομικού Προσώπου στις 4-4-13) ρώτησε την  προϊσταμένη των δύο Παιδικών Σταθμών κα Θεοδωρακοπούλου αν όντως ισχύουν ή όχι τα όσα η κα Βουλγαροπούλου υποστηρίζει.
Η προϊσταμένη των Δημοτικών
Παιδικών Σταθμών
κα Θεοδωρακοπούλου Μάγδα
Η κ προϊσταμένη διέψευσε την κα Βουλγαροπούλου με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο λέγοντας, μπροστά στην κάμερα του ΠΟΛΙΤΗ, ότι ουδέποτε ο Παιδικός Σταθμός Β μαγείρευε φαγητό για τα παιδιά του Α. Πρόσθεσε μάλιστα  ότι υπήρξε χρονικό διάστημα όπου  με απόφαση του τότε προέδρου κ Κοριτίδη και της απερχόμενης προέδρου κα Βαρσαμοπούλου ο Α Παιδικός Σταθμός ήταν αυτός που μαγείρευε  φαγητό και για τα παιδιά του Β Παιδικού Σταθμού λόγω απουσίας της μαγείρισσας.
Και μάλιστα   υπήρξαν καταγγελίες από τους γονείς επειδή το φαγητό μεταφερόταν με τα Ι.Χ. αυτοκίνητα και αυτό απαγορεύεται.
Μετά την δήλωση-διάψευση  της προϊσταμένης στα όσα ισχυρίστηκε η Βουλγαροπούλου συνεχίζει να υπάρχει το ερώτημα γιατί στον Β Παιδικό Σταθμό παρατηρήθηκε υπέρ κατανάλωση τροφίμων και δικαιολογημένα τόσο ο κ Ανεσίδη της αντιπολίτευσης όσο και ο Σπύρος Αναστασιάδης της συμπολίτευσης ζήτησαν να γίνει  έρευνα για να λάμψει  επιτέλους αλήθεια ώστε να μην θεωρούνται διάφορες σκιές επί δικαίων και αδίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: