Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Μόνο 30 ευρώ για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ θα πληρώσει ο κάθε παραγωγός

Την Παρασκευή στο δημαρχείο και με πρωτοβουλία του δημάρχου κ Δημητριάδη έγινε συνάντηση μεταξύ των προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Αλεξάνδρειας και του Γενικού Διευθυντή της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης κ Γιαννόπουλο.
Αντικείμενο της συνάντησης αυτής ήταν η ενημέρωσή τους για τον τρόπο που θα γίνουν εφέτος οι δηλώσεις του ΟΣΔΕ και ο Φορέας που θα τις κάνει ώστε  να μην γίνουν λανθασμένες καταγραφές και μείνει ο παραγωγός απλήρωτος.
Ο κ Γιαννόπουλος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους ότι Φορέας υλοποίησης της σύνταξης των δηλώσεων του ΟΣΔΕ σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια είναι η ΠΑΣΕΓΕΣ η οποία παραχώρηση στην Ένωση Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στον γενικό Διευθυντή αυτής την αρμοδιότητα της σύνταξης των δηλώσεων στον Δήμο Αλεξάνδρειας δεδομένου ότι εδώ στην περιοχή μας δεν υπάρχει Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών.
Το κόστος του κάθε παραγωγού ανεξαρτήτως των στρεμματικών εκτάσεων θα είναι μόνον 30 ευρώ.
 Η προθεσμία σύνταξης  των δηλώσεων λήγει στις 15 Μαΐου και όπως ο ίδιος ο κ Γιαννόπουλος δεν θα υπάρξει πρόβλημα διότι τις τελευταίες ημέρες θα εξασφαλισθεί πρωτόκολλο για όλους τους παραγωγούς ώστε να είναι εμπρόθεσμοι.





Δεν υπάρχουν σχόλια: