Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Στο δημοτικό συμβούλιο το πρόβλημα του 2ου Δημημοτικού Παιδικού Σταθμού Αλεξάνδρειας

Το πρόβλημα με την ανεξήγητη υπέρ κατανάλωση λαδιού στον 2ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αλεξάνδρειας έφερε στο δημοτικό συμβούλιο η πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ Μαρία Βουλγαροπούλου  η οποία είναι και μέλος του Δ.Σ του Οργανισμού Προσχολικής αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας αλλά απουσίαζε από την συγκεκριμένη συνεδρίαση όπου αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο.
Η κ Μαρία Βουλγαροπούλου
Η κ Βουλγαροπούλου ζήτησε από τον πρόεδρο του συγκεκριμένου Νομικού Προσώπου το Δήμου.κ Νίκο Κούτσια να δώσει εξηγήσεις σχετικά με το δημοσίευμα του ΠΟΛΙΤΗ  για την υπερκατανάλωση λαδιού στον 2ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αλεξάνδρειας.
Ο κ Κούτσιας απάντησε στην κ Βουλγαροπούλου  ότι ζήτησε γραπτώς να δοθούν απαντήσεις από την αρμόδια υπάλληλο του Παιδικού Σταθμού και ότι μόλις λάβει την απάντηση θα ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι η αποφασιστικότητα του προέδρου κ Κούτσια και το αντιπροέδρου και αντιδημάρχου, επί των οικονομικών, κ Κιοσέογλου Ιερεμία να λάμψει η αλήθεια, προκάλεσε  ανησυχία και  
και ίσως κάποιοι  χάσουν τον ύπνο τους  αν όλα αυτά που λέγονται, ανεπισήμως ακόμα, βγουν στην φόρα και φτάσουν στα αυτιά των εισαγγελικών αρχών.
.


Δεν υπάρχουν σχόλια: