Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Επανέρχεται η τάξη στην πόλη



Ο Αστυνόμος Β’ κ. Θέμης Σιδηρόπουλος ορίστηκε νέος Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας. Ο νέος Διοικητής ανέλαβε προ 20ημέρου τα καθήκοντά του και ήδη άρχισε να γίνεται ορατή η αποκατάσταση της τάξης στην πόλη.
Στην πρώτη σύσκεψη που είχε με τους ιδιοκτήτες των καφετερειών τους κατέστησε σαφές ότι θα εφαρμοστεί ο νόμος πιστά στο θέμα της ηχορύπανσης και μάλιστα επ’αυτού υπήρξε πλήρης ανταπόκριση από την πλευρά των καταστηματαρχών αφού το τελευταίο 15νθήμερο δεν υπήρξε καμιά καταγγελία για ηχορύπανση από τους πολίτες.
Βεβαίως απομένει να αποδειχτεί ότι τα μέτρα αυτά δεν θα έχουν πρόσκαιρο χαρακτήρα.
Εν τω μεταξύ ο κ. Σιδηρόπουλος από τις πρώτες κιόλας μέρες ασχολήθηκε με εκείνα τα δίκυκλα που θορυβούν, και εκείνους τους οδηγούς που δεν φέρουν κράνος ή δίπλωμα και άδεια κυκλοφορίας.
Στη φωτογραφία φαίνονται τα αποτελέσματα της κινητοποίησης των ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, οι οποίοι έκαναν πραγματικά αισθητή την παρουσία τους.
Επίσης, όπως μας πληροφόρησε ο νέος διοικητής, τις τελευταίες ημέρες δεν παρουσιάστηκε κανένα κρούσμα κλοπής στην πόλη μας, γεγονός πολύ αισιόδοξο που ελπίζουμε να συνεχιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: