Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΙΑΙΟ ΚΟΜΜΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ, προχωράει στην μεταμόρφωσή του σε ενιαίο κόμμα, το οποίο μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες θα απορροφήσει όλες τις συνιστώσες που σήμερα συνυπάρχουν στον συνασπισμό.
Για τον σκοπό αυτό γίνονται συγκεντρώσεις φίλων και οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ σε ολόκληρη την Χώρα όπου στελέχη του αναπτύσσουν τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν ώστε το νέο κόμμα να βγει ακόμα πιο δυνατό  και  έτοιμο να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.
Στην συγκέντρωση που έγινε την Τετάρτη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας δύο σημαντικά στελέχη από την Θεσσαλονίκη, ο Αλέξης Μπένος και ο Μίλτος Οικονόμου ανέπτυξαν τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για την δημιουργία ου νέου κόμματος χωρίς βέβαια να παραλείψουν να αναφερθούν και στην τρέχουσα πολιτική πραγματικότητα όπου  τα τρία κόμματα που αποτελούν την σημερινή Κυβέρνηση κυριολεκτικά παραπαίουν και πρέπει να  φύγουν πριν καταστρέψουν την Χώρα.
Ο κ Μπένος ανέπτυξε το περιεχόμενο του συνθήματος   ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ σύνθημα που θα αποτελέσει την βάση για την δημιουργία μιας νέας πολιτικής αντίληψης στην Ελληνική κοινωνία εντελώς διαφορετική από την σημερινή  χρεοκοπημένη αντίληψη του νεοφιλελευθερισμού.
Μετά τις εισηγήσεις των δύο στελεχών τον λόγο πήραν αρκετοί εκ των παρισταμένων φίλων του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι έθεσαν σημαντικά θέματα σχετικά με το φαινόμενο της ΧΡΎΣΗΣ ΑΥΓΉΣ και πως πρέπει να αντιμετωπισθούν τα κρούσματα φασισμού, για την ανάγκη να παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ μία αξιόπιστη πρόταση  και μετά την ανάληψη της εξουσίας αλλά και για τις θέσεις που παίρνει ως αξιωματική αντιπολίτευση.
Την συζήτηση συντόνιζε το τοπικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο κ Γιώργος Σπυρίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: