Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Γκαβαρδίνας προς Αλευρά: Δεν συνδιοικούμε



Ο κ. Αλευράς παραιτήθηκε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής διότι κατά τη γνώμη του ο πρόεδρος της Επιτροπής και αντιδήμαρχος κ. Γκαβαρδίνας περιόριζε τη λειτουργία της Επιτροπής μόνον στην προέγκριση αδειών για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και δεν επέτρεπε τη συζήτηση σοβαρών θεμάτων που άπτονται της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Μάλιστα ο κ. Αλευράς αναφέρει στην επιστολή του ότι ο κ. Γκαβαρδίνας αρνήθηκε να συζητήσει στη συνεδρίαση της Επιτροπής το θέμα που αφορούσε τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας παρά το γεγονός ότι για το θέμα αυτό ο κ. Αλευράς είχε καταθέσει εμπεριστατωμένη μελέτη, η οποία, όμως, ποτέ δεν συζητήθηκε ούτε φυσικά προωθήθηκε για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Επίσης ο κ. Αλευράς στην επιστολή παραίτησης που απέστειλε στον Τοπικό Τύπο και στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου «χρεώνει» στον πρόεδρο κ. Γκαβαρδίνα μια δήλωση η οποία, όμως, οφείλουμε να πούμε ότι δεν έγινε ποτέ.
Πιο συγκεκριμένα στην επιστολή του ο κ. Αλευράς εμφανίζει τον κ. Γκαβαρδίνα να δηλώνει ότι: «Ό,τι και να προτείνεις κ. Αλευρά είσαι μειοψηφία, είμαστε πλειοψηφία και δεν θα συζητήσουμε ό,τι και να προτείνεις εσύ».
Επειδή παρακολουθούμε όλες τις συνεδριάσεις των οργάνων του δήμου και ασκούμε αυστηρή κριτική σε όλα τα μέλη της διοίκησης του Δήμου και ιδιαίτερα στον κ. Γκαβαρδίνα για τα πολιτικά του ατοπήματα, οφείλουμε εδώ, για την αποκατάσταση της αλήθειας, να δηλώσουμε ότι ο αντιδήμαρχος κ. Γκαβαρδίνας δεν έκανε την δήλωση αυτή και αυτό αποδεικνύεται από το ΒΙΝΤΕΟ του «ΠΟΛΙΤΗ».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή θεωρώ ότι “Ο σιωπών δοκεί συναινείν”, για τη αποκατάσταση της αλήθειας ,σχετικά με τη παραίτηση μου από τη Επιτροπή ποιότητας ζωής, έχω να παρατηρήσω ότι στοιχειώδεις κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας επιβάλουν τουλάχιστον τη παράθεση όλης (και όχι μόνο αποσπάσματος διάρκειας 40 δευτερολέπτων)της επίμαχης συνεδρίασης του συγκεκριμένου οργάνου.
Η αλήθεια και τα συμφέροντα της πόλης και των δημοτών δεν εξυπηρετούνται με λογικές παρουσίασης επιλεγμένων τμημάτων, όπως συμβαίνει με το απόσπασμα του βίντεο που σχολιάζετε κατά το δοκούν .
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και τη αποκατάσταση της ηθικής τάξης.
Χρήστος Αλευράς