Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

"Άστραψε και βρόντηξε" ο Μαστοροδήμος


ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ"

Με αιχμές και ενστάσεις επιτέθηκε στην δημοτική συνεδρίαση κατά την διαδικασία επιλογής του «Συμπαραστάτη του Δημότη», ο υποψήφιος για τη θέση του «Συμπαραστάτη» κ. Μαστοροδήμος Κώστας βλέποντας ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να υπερψηφιστεί από την παράταξη του κ. Δημητριάδη. Ο κ. Μαστοροδήμος μίλησε ότι ο ρόλος του ανεξάρτητου συμπαραστάτη τελικά δεν είναι τόσο ανεξάρτητος και ότι καταθέτει ένσταση κατά της υποψηφιότητας του κ. Καρέλη γιατί όπως είπε ήταν μέχρι την τελευταία στιγμή αιρετός που υποστηρίχθηκε και ψηφίστηκε από την παράταξη του κ. Δημητριάδη, κάτι που απαγορεύει ο νόμος. Είπε επίσης ότι θα καταθέσει ένσταση και κατά του κύρους της απόφασης το προεδρείου ου έκανε δεκτή την υποψηφιότητα του κ. Καρέλη.
Ο κ. Μαστοροδήμος είναι γνωστό ότι υποστήριξε προεκλογικά τον κ. Δημητριάδη. Την πρόταση για την υποψηφιότητα του κ. Μαστοροδήμου για τη θέση του «Συμπαραστάτη» την έκανε ο φίλος του και δημοτικός σύμβουλος κ. Τάκης Παπαδόπουλος. Τελικά όμως η παράταξη του κ. Δημητριάδη αποφάσισε να στηρίξει σύσσωμη την υποψηφιότητα του κ. Καρέλη. Η επιλογή αυτή δυσαρέστησε πολύ τόσο τον κ. Μαστοροδήμο ο οποίος μίλησε για «ομαδούλες» μέσα στην παράταξη, όσο και τον κ. Κίμωνα Παράσχου, ο οποίος αν και είχε κάνει γνωστή την επιθυμία του να είναι υποψήφιος χωρίς μάλιστα αντιμισθία, τελικά για όλους τους προαναφερθέντες λόγους δεν έβαλε υποψηφιότητα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχει απόλυτο δίκαιο ο κ Μαστοροδήμος. Οργή και αγανάκτηση δημιουργεί η συμπεριφορά του Δημάρχου και των συμβούλων τις πλειοψηφίας . Πώς έχουν το δικαίωμα αυτό οι κκ τις πλειοψηφίας να προσβάλουν κατά αυτό τον τρόπο , και τον θεσμό , και τους ψηφοφόρους? Μήπως κάτι κρύβει η εμμονή αυτή στο πρόσωπο του Καρέλη? Τι φοβάται ο κ Δήμαρχος? Τουλάχιστον από όσο γνωρίζω τόσο ο κ Μαστοροδήμος ,όσο και ο κ Στεφανάκης ήτανε από τους υποστηρικτές του κ Δημητριάδη, αλλά ως φαίνεται ο Καρέλης είναι απόλυτα ελεγχόμενος από τον Δήμαρχο, οπότε μιλάμε για συμπαραστάτη του Δημάρχου και όχι του δημότη! Άκουσα τον κ Ανδρονίδη να λέει ότι αυτά ήτανε συνεννοημένα πρό των εκλογών μεταξύ Δημητριάδη και Καρέλη, και εγώ ερωτώ τους κκ Συμβούλους τις πλειοψηφίας, συμμετείχαν και αυτοί στην συμφωνία? Αν όχι , δεν έχουν δική τους γνώμη, δική τους προσωπικότητα? Στην πλειοψηφία υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι, επιστήμονες, πρώην Ανώτερος Αξιωματικός των Ε Δ, πρώην Οικονομικός έφορος, καταξιωμένη επαγγελματίες, δεν είναι δυνατόν σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο να μην μπορούν να εκφράσουν την γνώμη τους, και να ακολουθούν σαν πρόβατα τις όποιες εντολές. Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι τις πλειοψηφίας, αποφασίστε , η θα τιμήσετε τον θεσμό που εμείς οι Δημότες σας δώσαμε, η θα είστε γλάστρες, με πότισμα και λίπασμα, από τον Γεωπόνο Δήμαρχο Δημητριάδη!!