Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Δεληπάλας: Τριτοκοσμικές οι καταστάσεις πέραν του δρόμου της 28ης Οκτωβρίου

Στη φωτογραφία το μέλος
της δημοτικής κοινότητας Αλεξάνδρειας
κ. Χαράλαμπος Δεληπάλας
Στην συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρείας ο πρώτος που άνοιξε την αυλαία της καταγραφής των προβλημάτων ήταν ο κοινοτικός σύμβουλος κ. Χαράλαμπος Δεληπάλας, ο οποίος χαρακτήρισε τριτοκοσμικές τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν οι κάτοικοι πέραν του δρόμου της 28ης Οκτωβρίου.
“Τα καλοκαίρια μας τρώνε τα κουνούπια και τον  χειμώνα τα νερά και οι βρωμιές, ολόκληρη η περιοχή  δεν έχει ούτε δρόμους ούτε πεζοδρόμια.
Παραμονές των εκλογών έσκαψαν δύο δρόμους (Ρήγα Φεραίου και Σ. Βενιζέλου) για να τους ασφαλτοστρώσουν και τους άφησαν έτσι…
Τα ανοιχτά κανάλια και τα σκουπίδια αποτελούν την ΝΤΡΟΠΗ της περιοχής, τόνισε ο κοινοτικός σύμβουλος κ.Χ. Δεληπάλας, ενώ ταυτόχρονα συμπλήρωσε ότι ΝΤΡΟΠΗ αποτελεί και η εικόνα που παρουσιάζουν τα νεκροταφεία της πόλης και ιδιαίτερα οι τουαλέτες των οποίων η δυσοσμία φτάνει στα 100 μέτρα.”
Ο κοινοτικός σύμβουλος κ. Δεληπάλας δήλωσε αποφασισμένος να συνεργαστεί στενά με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Ρεσινιώτη και με το Δήμαρχο κ. Δημητριάδη για την επίλυση των παραπάνω προβλημάτων ώστε επιτέλους οι κάτοικοι πέραν του δρόμου της 28ης Οκτωβρίου να πάψουν να ζουν κάτω από τριτοκοσμικές συνθήκες και να αισθάνονται ως πολίτες δευτέρας κατηγορίας.

Φ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: