Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΑΙΧΜΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ


Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πλατέος, της Τετάρτης 26/5, παρευρέθησαν για πρώτη φορά πολλοί κάτοικοι του Πλατέος, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, οι οποίοι ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για τον αποκλεισμό τους από τις προσλήψεις στην "ΖΆΧΑΡΗ".

Το πρόβλημα προέκυψε για πρώτη φορά και οφείλεται στο ότι στο εξής όλες οι προσλήψεις θα γίνονται μέσο ΑΣΕΠ και θα αποκλείονται όσοι δεν διαθέτουν απολυτήριο δημοτικού σχολείου.

Ο κ δήμαρχος κ Δημητριάδης δήλωσε ότι συμερίζεται την αγανάκτηση τους και την αγωνία τους να θρέψουν τις οικογένειές τους οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις είναι εφταμελή και οκταμελή. Ο κ Δημητριάδης την συνέχεια επέρριψε ευθύνες στους βουλευτές οι οποίοι δεν αντέδρασαν στον αποκλεισμό απο το ΑΣΕΠ όσων δνε έχουν τυπικά προσόντα, όπως είναι και οι μουσουλμάνου κάτοικοι Πλατέος.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έδωσε τον λόγο και στον εκπρόσωπο των κατοίκων αυτής της κατηγορίας ο οποίος χαρακτήρισε την κατάσταση των συμπολιτών του τραγική και ζήτησε την βοήθεια όλων των δημοτικών συμβούλων ώστε να δοθεί η λύση στο πρόβλημα της ΜΗ πρόσληψή τους στην "ΖΑΧΑΡΗ".

Μόνον έτσι, είπε, θα μπορέσουν να φροντίσουν τις οικογένειές του χωρίς να αναγκάζονται να κάνουν άλλες δουλειές...

Φ. Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: