Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Η Μαρία Βουλγαροπούλου εν μέσω "χορωδιακών πυρών"

Η κα Μαρία Βουλγαροπούλου
Η πρώην αντιδήμαρχος ,επί δημάρχου Μπάμπη Γκιόνογλου, και πρώην αντιπρόεδρος στο διοικητικό συμβούλιο του νομικού προσώπου της Φιλαρμονικής και των δύο Χορωδιών κα Μαρία Βουλγαροπούλου σήμερα είναι δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης και μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δημοτικής Ανάπτυξης, στην οποία υπάγονται μεταξύ των άλλων και το τμήμα της Φιλαρμονικής και των  δύο  Χορωδιών.
Με την εμπειρία που έχει η κα Βουλγαροπούλου συχνά - πυκνά ασκεί κριτική στην διοίκηση της

Η κα Ελένη Θεοδωρίδου
ΚΕΔΑ σε θέματα που συζητούνται σχετικά με τις αμοιβές των δασκάλων της Φιλαρμονικής και των δύο Χορωδιών, την λειτουργία του Κολυμβητηρίου κλπ..
Φαίνεται όμως ότι κάποιοι από το διοικητικό συμβούλιο λειτουργούν  ως "καλοθελητές" και μεταφέρουν   στους χοροδιδασκάλους  τα όσα  λέγονται στις συνεδριάσεις αλλά με τρόπο που να φαίνεται ότι η κ Βουλγαροπούλου λειτουργεί ως "χειρόφρενο" σε κάθε απόφαση που αφορά τις αμοιβές των δασκάλων.
Αυτή  η τακτική των "καλοθελητών" αποτελεί την πρώτη χορωδιακή δυσαρμονία στην υπόθεση γιατί υπάρχει και  η δεύτερη που έχει σχέση με τις παρεμβάσεις των δασκάλων προς την  Βουλγαροπούλου από την οποία ζητούν εξηγήσεις για τις διάφορες θέσεις που παίρνει στα συμβούλια

Ο κ. Χρήστος λαζαρίδης
Στις παραπάνω νοσηρές διαπιστώσεις αναφέρθηκε η κ Βουλγαροπούλου στην συνεδρίαση του Μαρτίου και μάλιστα καταφανέστατα ενοχλημένη και απευθυνόμενη στον πρόεδρο κ Τάκη Παπαδόπουλο είπε ότι δεν έχει κανένας, εκ  των μελών του διοικητικού συμβουλίου το δικαίωμα να μεταφέρει διαστρεβλωμένα, έξω στην πόλη, τα όσα λέγονται στις συνεδριάσεις της ΚΕΔΑ.
Και φυσικά η κ Βουλγαροπούλου τα έλεγε στην "πεθερά" για να τα ακούσει η "νύφη" και εν προκειμένου να τα ακούσουν οι Δημήτρης Τοπάλης, Παύλος Λάσκης και η κα Βίκυ Δρίζη που εδώ και πολλά χρόνια συμμετέχουν στην μεγάλη χορωδία του Δήμου και προφανώς  αυτοί "ενημέρωσαν" τον κ. Λαζαρίδη της Φιλαρμονικής και την κα Ελένη Θεοδωρίδου της Χορωδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: