Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας θέλοντας να προστατεύσει για μια ακόμη φορά το νόμιμο και στεγασμένο εμπόριο, ειδικά στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία που πλήττει τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις όσο ποτέ άλλοτε, ζητά την υποστήριξη όλων των Δημόσιων Φορέων ( Δήμους, Δημόσιες Υπηρεσίες, Σχολεία ), Αθλητικούς & Πολιτιστικούς Συλλόγους, Σωματεία και των καταναλωτών.
Όπως το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη του Εμπορικού Συλλόγου είναι δίπλα εδώ και χρόνια σε όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις του τόπου μας, έτσι κι εσείς καλείστε να βρίσκεστε στο πλευρό μας.
Το νόμιμο και στεγασμένο εμπόριο είναι από τους σημαντικότερους τομείς της Ελληνικής Οικονομίας, γιατί:
- Συμμετέχει στο ΑΕΠ κατά 18%
- Συμβάλλει στη συνολική απασχόληση κατά 18%, με περισσότερα από 800.000 άτομα και είναι ο 2ος μεγαλύτερος εργοδότης μετά το Δημόσιο.
Η υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων συμβάλλει στην εικόνα και ανάπτυξη της περιοχής, του πολιτισμού αλλά και σε γενικότερους κοινωνικούς τομείς.
Καλούμε τους Δημόσιους Φορείς, Συλλόγους και Σωματεία να πραγματοποιούν τις προμήθειές τους από τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις της περιοχής μας – Μέλη του Εμπορικού Συλλόγου.
Μετά από καταγγελίες πολλών νόμιμων επαγγελματιών για την δραστηριοποίηση παρανόμων σε διάφορους τομείς επαγγελμάτων, παροχής υπηρεσιών και εμπορίου, όπως: έπιπλο – αλουμίνιο – σίδερο – μάρμαρα – τζάκια – γυψοσανίδες – υδραυλικά – κομμώτριες - ιδιαίτερα μαθήματα καθηγητών - φωτογραφία – βαπτιστικά (ανθρώπους χωρίς έναρξη επαγγέλματος, φορολογικών υποχρεώσεων και ασφαλιστικών εισφορών), εύλογα δημιουργούν αθέμιτο ανταγωνισμό στις νόμιμες επιχειρήσεις.
Εφιστούμε την προσοχή σας για την μη ανάθεση εργασιών σε αυτούς. Η ανάθεση εργασιών στους παράνομους στο μέλλον, θα επιφέρει κυρώσεις, τόσο στους ίδιους, όσο και σ΄ αυτούς που προχωρούν στις αντίστοιχες αναθέσεις.
Ο Εμπορικός Σύλλογος είναι δίπλα σας για οποιαδήποτε υποστήριξη ή καταγγελία, για όλα τα παραπάνω. Είτε πρόκειται για εύρεση προσφορών προκειμένου να προχωρήσετε σε προμήθειες, είτε να σας παραχωρεί λίστες νόμιμων επαγγελματιών για ανάθεση εργασιών.

Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια: