Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΣ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ


ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΣ
Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο ποδηλατικός περίπατος που διοργανώθηκε από ομάδα πολιτών της Αλεξάνδρειας.
Ο περίπατος ξεκίνησε από το παλιό και κλειστό πλέον ξενοδοχείο ΔΩΔΩΝΗ, ακολούθησε την Μακεδονομάχων, την Μεγάλου Αλεξάνδρου, την Βετσοπούλου και την Αριστοτέλους καταλήγοντας στο δημαρχείο όπου και διαβάστηκε η διαμαρτυρία των ενεργών πολιτών και η απαίτησή τους η διοίκηση του δήμου να προχωρήσει στην δημιουργία ποδηλατοδρόμων και γενικότερα στην προώθηση της ιδέας να χρησιμοποιούμε το ποδήλατο στην ζωή μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ποδηλατικό περίπατο συμμετείχαν πάνω από 200 ποδηλάτες από τις μικρότερες ηλικίες έως και αρκετά… μεγαλύτερες.
Το αστείο της υπόθεσης είναι στη διαμαρτυρία αυτή κατά του δήμου συμμετείχε και η διοίκηση του Δήμου Αλεξανδρείας προφανώς για να διαμαρτυρηθεί και ίδια για την δική της απραξία.
Φ. Σ.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΙΤΗΜΑ - ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Δήμο αν τελικά με τον α’ η β’ τρόπο συμμετείχε στον ποδηλατικό περίπατο. Αυτό νομίζω σημαίνει ότι αντιλαμβάνονται οι διοικούντες την χρησιμότητα των ποδηλατοδρόμων και γενικότερα τη χρήση του ποδηλάτου σαν οικονομικό μέσο μεταφοράς αλλά και σαν καλή συνήθεια για την υγεία μας.

ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ είπε...

Στο σχόλιο του ανώνυμου, αυτό που θα έλεγα είναι :αγαπητέ ανώνυμε σχολιαστή έτσι είναι, αν έτσι νομίζεις ότι είναι.
Πάντως διαφορετική είναι η γνώμη των πρωταγωνιστών της Ομάδας των ενεργών πολιτών.

Και βέβαια συμφωνώ και εγώ ότι πρέπει να "συγχαρούμε " την σημερινή διοίκηση του Δήμου που κατάφερε να μπορεί να είναι και με τον " διάβολο... και με το θυμίαμα..."