Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

"ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ"

ΙΔΡΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ

ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ


Με κομμένη την ανάσα ο ελληνικός λαός παρακολούθησε τις τελευταίες ημέρες τον Πρωθυπουργό της Χώρας και τους δύο αρχηγούς της αντιπολίτευσης να αγωνίζονται κόντρα στα μεγαθήρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να σώσουν την χώρα από την καταστροφή.

Η 25η Μαρτίου για μια ακόμα φορά βρήκε τους έλληνες ενωμένους και έτοιμους να κάνουν θυσίες για την πατρίδα.

Ως τόσο στα χείλη του κάθε απλού πολίτη υπάρχει η πικρή γεύση και το αμείλικτο ερώτημα: Πώς έφθασε η χώρα στον πάτο; Ποιοι έφαγαν τα λεφτά του κοσμάκη; Ποιοι ήταν οι επίορκοι; Ποιοι θησαύρισαν από τον ιδρώτα του Ελληνα φορολογούμενου; Και γιατί δεν πήγε ακόμα κανένας φυλακή;

ΤΩΡΑ καλείται και πάλι ο έλληνας πολίτης να βάλει πλάτες και να κάνει θυσίες για να βγεί η χώρα από το αδιέξοδο. Ποιός όμως μας εγγυάται ότι δεν θα αρχίσουν πάλι τα ίδια ΛΑΜΟΓΙΑ το φαγοπότι και ότι δεν θα ξαναβρεθούμε στο ίδιο σημειο;

Στα ερωτήματα αυτά η απάντηση είναι μία:

Για να μην ξαναφθάσουμε στα ίδια χάλια θα πρέπει ο ίδιος ο πολίτης να πάρει την τύχη στα χέρια του και να υπερασπιστεί τις θυσίες που θα κανει.

Αυτό είναι το δικό μας πιστεύω, και αυτός είναι ο λόγος που σήμερα αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη δημοτική κίνηση πολιτών ώστε όλοι μαζί να υπερασπιστούμε τις θυσίες που θα κάνουμε για να κτίσουμε τη “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” για τον τόπο μας.

Η κίνηση της “ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ” έχει σαν στόχο να επαναφέρει στον τόπο μας τον πίνακα των αξιών στη σωστή θέση , ώστε μέσα από τη χρηστή διαχείριση και διαφάνεια να μην δωθεί ξανά η ευκαιρία στα λαμόγια να καπηλευτούν τις θυσίες των συμπολιτών μας.

Πιστεύουμε ότι αυτός ο μικρός τόπος του Ρουμλουκιού, που μας φιλοξενεί όλους, έχει μεγάλες δυνατότητες και αξίζει στους πολίτες του ένα καλύτερο μελλον.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η προσπάθεια για το χτίσιμο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ της Ελλάδος και ειδικότερα του Ρουμλουκιού θα πολεμηθεί ΛΥΣΣΑΛΕΑ από τις δυνάμεις της οπισθοδρόμησης που τόσα χρόνια λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα και θέλουν να κρατούν τον λαό σιδηροδέσμιο στο μαρασμό και τη στασιμότητα.

Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τη μάχη για ένα καλύτερο μέλλον και πιστεύουμε ότι θα έχουμε κοντά μας όλους τους ευσυνείδητους συμπολίτες του Ρουμλουκιού.

Άλλωστε στον ορίζοντα που ανατέλλει με την νέα διοικητική αναδιάρθρωση του «Καλλικράτη» η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Για την Δημοτική Κίνηση “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΑΠΛΑΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ

e-mail:neaepoxi@hotmail.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΑΡΧΗ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΑΣΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΜΙΤΑ.
ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΟΜΩΣ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΡΥΑΚΙ ΓΙΝΕΤΕ ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΠΟΤΑΜΙ....
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ......

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ.
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

καλη συνεχεια !!!
αλλα για να εισαστε διαφορετικοι παρακαλω να δημοσιοποιησετε τα Ε1 ΚΑΙ Ε9

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε με τα Ε1 ΚΑΙ Ε9 ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΑΙ ?

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινησατε λαθος.ψαξτε να δειτε τι σημαινει "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" απο προηγουμενους που χρησιμοποιησαν τους παραπανω ορους και θα δειτε το σοβαροτατο λαθος σας.Επειδη χαρηκα για την πρωτοβουλια σας ευχομαι η ονομασια σας να μη αποβει και το μοιραιο σοβαροτατο αποφασιστικοτατο λαθος σας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΝΟΜΊΖΕΙς ΌΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΩΣΤΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΒΕΙ ΜΟΙΡΑΙΑ;