Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Στα πρόθυρα παραίτησης ο Χρήστος Παντόπουλος;

Ο πρόεδρος της 2βάθμιας Σχολικής Επιτροπής
κ Χρήστος Παντόπουλος
Στα πρόθυρα της παραίτησης βρίσκεται ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής 2βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξάνδρειας κ. Χρήστος Παντόπουλος μετά την συνεδρίαση της Τετάρτης 3-4-13.
Η συγκεκριμένη συνεδρίαση ήταν η συνέχεια δύο προηγουμένων με το ίδιο πάντα θέμα το οποίο αφορούσε το αίτημα του εκμισθωτή του Κυλικείου Μελίκης, ο οποίος ζητούσε την μείωση του ενοικίου και την ρύθμιση της οφειλής προς τον Δήμο, η οποία ανέρχεται στις 22.000 ευρώ.
Ο κ. Παντόπουλος προκειμένου να εναρμονιστεί με την γραμμή του δημάρχου ότι  δεν πρέπει να πληρώνουν τις υποχρεώσεις  προς τον δήμο μόνον οι πολλοί και να μην πληρώνουν οι λίγοι ασυνεπείς και για να είναι εντάξει και με τον νόμο ζήτησε την γνωμάτευση δικηγόρου σχετικά με το αν θα ήταν σύννομη μια απόφαση που θα  μείωνε το ενοικίου και θα ρύθμιζε την οφειλή.
Η γνωμάτευση της δικηγόρου κ Δ. Κουρκουτά ήταν ξεκάθαρα  αρνητική και ενώ ο πρόεδρος κ. Παντόπουλος έκανε την πρόταση να μην ικανοποιηθεί το αίτημα του εκμισθωτή, εντελώς ανεξήγητα  υπήρξε και δεύτερη πρόταση από τον αντιπρόεδρο  κ. Κιοσέογλου, την οποία υπερψήφισαν οι υπόλοιποι, πλην του κ Τασιόπουλου που κατέβασε δική του, τρίτη, πρόταση.
Αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν να μείνει ο πρόεδρος μόνο... με την δική του ψήφο και φυσικά να  αισθανθεί πολύ άσχημα.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι  ο κ Χρήστος Παντόπουλος είναι αποφασισμένος να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου, μετά το «άδειασμα» που υπέστη από τους ίδιους τους συναδέλφους του, μόνον και μόνον γιατί επέλεξε να φανεί  δυσάρεστος στον εκμισθωτή του Κυλικείου, ωφέλιμος όμως στον αλεξανδρινό λαό και στον δήμαρχο, του οποίου την γραμμή ακολούθησε πιστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: