Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Πρόταση Σάκη Κούγκα για την καταπολέμηση των κουνουπιών

Ο κ Σάκης Κούγκας αντιδήμαρχος
και πρόεδρος του ΤΟΕΒ Αλεξάνδ.
Ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΤΟΕΒ Αλεξάνδρειας κ Σάκης Κούγκας στην ενημερωτική συζήτηση για την καταπολέμηση των κουνουπιών ζήτησε τον λόγο και  μεταξύ των άλλων είπε ότι θα μπορούσε ο ΤΟΕΒ Αλεξανδρείας, μαζί με την Περιφέρεια και τον Δήμο να συμβάλει και αυτός στην καταπολέμηση των κουνουπιών.
Πιο συγκεκριμένα είπε ότι θα μπορούσε ο ΤΟΕΒ  με μικρή σχετικά δαπάνη και χρησιμοποιώντας ένα ραντιστικό και έναν εργάτη να ραντίσει επί πέντε ημέρες  όλα τα αποστραγγιστικά  κανάλια.
Ο κ. Κούγκας εξήγησε ότι ο ΤΟΕΒ Αλεξάνδρειας είναι μεσαίου  μεγέθους με 37.000 στρέμματα και 150 χιλιόμετρα αποστραγγιστικό δίκτυο.
Αν λοιπόν γνωρίζαμε το κόστος των φαρμάκων, τόνισε ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΤΟΕΒ Αλεξάνδρειας θα μπορούσαμε από μόνοι μας να αναλάβουμε την εργασία αυτή για να συμβάλουμε στην καταπολέμηση  των κουνουπιών.
Η πρόταση του κ Κούγκα θεωρήθηκε πολύ σωστή από τον σύμβουλο της Περιφερειακής 'Ενωσης Δήμων Μακεδονίας και μάλιστα πρόσθεσε ότι θα μπορούσε αυτό να εφαρμοστεί και από όλους τους άλλους ΤΟΕΒ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: