Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Μ. Βουλγαροπούλου: Διασύρετε την μαγείρισσα, δικαιολογημένες οι ποσότητες τροφίμων που καταναλώθηκαν

Η κ Μαρία Βουλγαροπούλου
Το δημοσίευμα του ΠΟΛΙΤΗ σχετικά με την υπέρ κατανάλωση τροφίμων στον Β Δημοτικό Παιδικό Σταθμό που αποκαλύφθηκε στην συνεδρίαση του Δ.Σ του Νομικού Προσώπου προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, αλυσιδωτές αντιδράσεις.
Ο πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής κ Ν. Κούτσιας ζήτησε γραπτές εξηγήσεις από την προϊσταμένη των δύο Παιδικών Σταθμών για τις ποσότητες αυτές
Εν τω μεταξύ η δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης και πρώην αντιδήμαρχος κ Μαρία Βουλγαροπούλου επανήλθε στο ίδιο θέμα ,και στην δημοτική συνεδρίαση της Τετάρτης 3-4-13, ζήτησε απο τον πρόεδρο να ενημερώσει το σώμα  για τα αποτελέσματα της έρευνας που έκανε ενώ χαρακτήρισε "διωγμό" την μετακίνηση της μαγείρισσας από τον Β Παιδικό Σταθμό στον Α λέγοντας μάλιστα ότι ήδη κυκλοφορεί στην αγορά ότι η συγκεκριμένη μαγείρισσα είναι κλέφτρα.. 
Η κ Βουλγαροπούλου δήλωσε επίσης ότι οι αυξημένες ποσότητες που παρατηρήθηκαν στον Β Παιδικό Σταθμό οφείλονται στο ότι για ένα διάστημα στον Β Παιδικό Σταθμό μαγείρευαν φαγητό και για τα παιδιά του Α Παιδικού επειδή δεν υπήρχε εκεί μαγείρισσα..
Ο κ Απατσίδης  και ο κ Αλευράς  χαρακτήρισαν  επίσης ¨διωγμό" την μετακίνηση της μαγείρισσας και μάλιστα ο δεύτερος ζήτησε να επιστρέψει η μαγείρισσα στην προηγούμενη θέση της..





Δεν υπάρχουν σχόλια: