Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Μετακινήθηκε η μαγείρισσα του 2ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού


ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΛΑΔΙΟΥ


Μετά τις αποκαλύψεις για υπερκατανάλωση λαδιού και άλλων αναλώσιμων στο 2ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αλεξάνδρειας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής κ. Νίκος Κούτσιας και με τη σύσταση του Δημάρχου Αλεξάνδρειας, ζήτησε εξηγήσεις από την προϊσταμένη των Παιδικών Σταθμών κα Μάγδα Θεοδωρακοπούλου ενώ ταυτόχρονα μετακίνησε την μαγείρισσα του 2ου Παιδικού Σταθμού, όπου παρατηρουνταν τα φαινόμενα υπερκατανάλωσης.
Εν τω μεταξύ η προϊσταμένη κα Θεοδωρακοπούλου, στη γραπτή απάντηση που έδωσε προς τον πρόεδρο, φαίνεται να ανασκευάζει όσα και αυτή είχε πεί στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, όπου συζητήθηκε το θέμα.
Πιο συγκεκριμένα η κα Θεοδωρακοπούλου στην γραπτή απάντησή της δηλώνει ότι μετά από έλεγχο που έκανε δεν παρατήρησε υπερβάσεις στις ποσότητες που καταναλώθηκαν σύμφωνα με αυτά που προβλέπει ο κανονισμός. Ταυτόχρονα βέβαια επαναλαμβάνει ότι από τον έλεγχο που έκανε παρατήρησε ότι οι ποσότητες που καταναλώθηκαν στο 2ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό ήταν μεγαλύτερες από αυτές που καταναλώθηκαν στον 1ο Παιδικό Σταθμό, γεγονός που την προέτρεψε όπως λέει να δώσει εντολή  να μειωθούν οι ποσότητες γιατί όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κα Θεοδωρακοπούλου, “από την πείρα μας βλέπουμε ότι οι ποσότητες που προβλέπονται από τον κανονισμό είναι μεγάλες και πολλές φορές περισσεύει φαγητό”.
Οι ανιφατικές αυτές δηλώσεις της κας προϊσταμένης που είναι και μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: