Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Κ. Παρασχου: Ο Φώτης Δημητριάδης είναι ένας πολύ εργατικός δήμαρχος


Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου
Ημαθίας κ Κίμων Παράσχου
Ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο τοπικό Ράδιο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ο κ Κίμων Παράσχου  με την ιδιότητα του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας αλλά και σαν παλιό στέλεχος της ΝΔ αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Σε ότι αφορά το πρόβλημα με τα φάρμακα ο κ Παράσχου ετάχθη υπέρ των γενόσημων φαρμάκων και κατήγγειλε, εμμέσως πλην σαφώς,  τα μεγάλα συμφέροντα κάποιων φαρμακοβιομηχανιών που πολεμούν λυσσαλέα την προώθηση των γενόσημων φαρμάκων.
Αναφορικά με τα τοπικά δημοτικά πράγματα ο κ Παράσχου   είπε ότι ο σημερινός δήμαρχος έπεσε στην μεγάλη οικονομική κρίση, η οποία του στέρησε  την δυνατότητα να κάνει έργο.
Ως τόσο εκτιμώντας τις ικανότητες του  Φώτη Δημητριάδη τον χαρακτήρισε ως έναν πολύ εργατικό δήμαρχο και με το έργο που έκανε , εν μέσω οικονομικής κρίσης, δικαιούται να ξανά είναι υποψήφιος δήμαρχος και στις επόμενες δημοτικές εκλογές, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι το δικαίωμα αυτό δεν το έχουν και άλλοι συμπολίτες μας που φιλοδοξούν να προσφέρουν στα κοινά.
Αναφορικά με την εκλογή του συμπαραστάτη του δημότη  όπου και ο ίδιος συμμετείχε και έλαβε μόνον μία ψήφο από τους 33, ο κ Παράσχου τόνισε ότι ουσιαστικά η διοίκηση του δήμου δεν επιθυμούσε να εκλέξει συμπαραστάτη του δημότη και με την ευκαιρία ευχαρίστησε δημοσίως τον πρώην δημοτικό σύμβουλο κ Θανάση Τσιάπλα, ο οποίος και του έδωσε την μόνη ψήφο που έλαβε.
Σχετικά με την ενδεχόμενη συμμετοχή του στις επόμενες δημοτικές εκλογές ο Κίμων Παράσχου απέκλεισε την περίπτωση να κατέβει ο ίδιος ως υποψήφιος δήμαρχος αφήνοντας, όμως, ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε κάποιο σχήμα με κύριο χαρακτηριστικό την ανανέωση σε πρόσωπα και ιδέες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: