Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Αλεξάνδρεια:Αποκαταστάθηκε η βλάβη της διάβασης του Ο.Σ.Ε.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Τα προβλήματα που παρουσίαζε η διάβαση του Ο.Σ.Ε. δημιουργούσαν μεγάλες φθορές στα οχήματα που περνούσαν από το συγκεκριμένο σημείο.
Αυτό το πρόβλημα το είχε επισημάνει και ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καραπαναγιωτίδης, ο οποίος στην επί τόπου επίσκεψη που έκανε τον Ιούλιο είχε αποφασίσει να δεσμεύσει ειδικό κονδύλιο για την επιδιόρθωση της βλάβης.
Η καθυστέρηση όμως - προφανώς λόγω γραφειοκρατίας - ανάγκασε τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Φώτη Δημητριάδη να παρέμβει, ζητώντας τόσο από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Ο.Σ.Ε. και της αντιπεριφέρειας να συντονίσουν τις ενέργειές τους και άμεσα να λύσουν το πρόβλημα.
Και πραγματικά τις μέρες αυτές, συνεργεία της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας υπό την επίβλεψη μηχανικού του Ο.Σ.Ε. ασφαλτόστρωσαν τη διάβαση, αφού προηγουμένως έκαναν εξυγίανση του εδάφους και της σιδηροδρομικής γραμμής.
Ο Δήμαρχος κ. Δημητριάδης δήλωσε στον ΠΟΛΙΤΗ ότι ήταν επιτακτική ανάγκη να αποκατασταθεί αυτή η βλάβη καθώς επίσης να γίνει παρέμβαση για την κατασκευή νησίδας στη συμβολή της 28ης Οκτωβρίου με την Μ. Αλεξάνδρου και την τοποθέτηση φαναριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: