Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Αριστείδης Ματσούκας κατά Καραμελίδη

Αριστείδης Ματσούκας
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ
 κ Καραμελίδης
Ο Αριστείδης Ματσούκας υπήρξε επί πολλά χρόνια πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αγκαθιάς, η οποία όμως σήμερα έπαψε να λειτουργεί.
Ο πρώην πρόεδρος  παρευρέθη στην Γενική Συνέλευση της ομάδας της Αλεξάνδρειας και στην σύντομη τοποθέτησή του είπε ενδιαφέροντα πράγματα.
Αναφερόμενος στην κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου και προκειμένου να επιρρίψει ευθύνες στους μεγάλους... θύμισε στο ακροατήριο την λαϊκη ρήση ότι το «ψάρι βρωμάει από το κεφάλι» φωτογραφίζοντας έτσι την διοίκηση της ΕΠΟ και φυσικά και τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας κ. Καραμελίδη ο οποίος διετέλεσε και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ.
Ειδικότερα για τις Γενικές Συνελεύσεις της Ένωσης ο κ. Ματσούκας είπε ότι γίνονται για τον τύπο αφού εκεί δεν μιλάει κανένας και ότι  ένοιωσε αηδία όταν και ο ίδιος παρευρέθηκε σε μια πρόσφατη Συνέλευση της Ένωσης, όπου αφού έφαγαν όλοι καλά και χειροκρότησαν στην συνέχεια έφυγαν χωρίς να ειπωθεί τίποτα για τα πραγματικά προβλήματα του τοπικού ποδοσφαίρου.
Ο κ Ματσούκας αναφέρθηκε και στην μεγάλη αιμορραγία που υφίστανται οι ομάδες της  Δ' Εθνικής εξαιτίας των προστίμων των 5.000 ευρώ που τους επιβάλει η αθλητική αρχή και με τα οποία πρόστιμα ουσιαστικά συντηρείται η ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: