Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ο απολογισμός του 2011 στην οικονομική Επιτροπή

Συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλεξανδρείας με μοναδικό θέμα συζήτησης τη σύνταξη της έκθεσης και τον προέλεγχο του ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης οικονομικού έτους 2011 καθώς και τον απολογισμό του 2011 του Δήμου Αλεξανδρείας.
Στην συνεδρίαση παρέστησαν και οι υπάλληλοι της οικονομικής υπηρεσίας, οι οποίοι παρουσίασαν επιγραμματικά τα αποτελέσματα του ισολογισμού και απάντησαν στα ερωτήματα που τους ετέθησαν.
Από την συνεδρίαση αποχώρησε ο κ Νίκος Ανεσίδης με το αιτιολογικό ότι ο ταμειακός απολογισμός και το εισηγητικό σημείωμα δεν συνοδευόταν και με κάποια άλλα έγγραφα.
Για τον απολογισμό μίλησε ο δήμαρχος και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κ Δημητριάδης, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην τρέχουσα οικονομική περίοδο του Δήμου, η οποία μετά τις περικοπές  τα πράγματα βρίσκονται σε οριακό σημείο.
Ο κ Δημητριάδης αναφέρθηκε και στα έργα που γίνονται στον Δήμο μέσω του ΕΣΠΑ και τα οποία ενώ εντάχθηκαν από τους πρώην δήμους Αλεξάνδρειας Πλατέος κλπ εντούτοις δεν εμφανίζονται στον απολογισμό του Ενιαίου Δήμου Αλεξανδρείας επειδή  τόσο το έργο της ανάπλασης της πόλης και του Πολιτιστικού Κέντρου όσο και του θεάτρου στο Πλατύ και πολλών άλλων Φορέας υλοποίησης είναι η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και όχι ο Δήμος.
Από την συνεδρίαση απουσίαζε ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ Γκιόνογλου και ο έτερος σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ Ισαάκ Χαλκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: