Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Συνεδρίασε το Δ.Σ. του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής

Ο αντιπρόεδρος
κ.  Ιερεμίας Κιοσέογλου
Ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Ιερεμίας Κιοσέογλου προήδρευσε στην συνεδρίαση του συγκεκριμένου Νομικού Προσώπου του Δήμου Αλεξανδρείας, που έγινε την Πέμπτη στις 6.00 μ.μ.
Αιτία η παραίτηση του προέδρου κ. Ζαχαρία Κοριτίδη, για την οποία  τόσο η κ. Μαρία Βουλγαροπούλου όσο και ο κ. Χρήστος Αλευράς ζήτησαν εξηγήσεις από τον αντιπρόεδρο, δεδομένου ότι στην αλεξανδρινή κοινωνία κυκλοφορούν διάφορες φήμες .
Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος και κατά πάσαν πιθανότητα αυριανός πρόεδρος κ.Κιοσέογλου εισηγήθηκε τα θέματα της ημερησίας διάταξης, τα οποία αφορούσαν την προμήθεια καυσίμων, την έγκριση των πρακτικών διενέργειας του διαγωνισμού για την κάλυψη ειδών συσσιτίων των Παιδικών Σταθμών.
Εκτός ημερησίας διάταξης η κ. Μαρία Βουλγαροπούλου ζήτησε εξηγήσεις σχετικά με τον τρόπο επιλογής του κέντρου διασκέδασης για το χορό του ΚΑΠΗ και γιατί δεν προσκλήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι.
Σχετικά με τον τρόπο επιλογής του κέντρου διασκέδασης που έγινε ο χορός τόσο ο αντιπρόεδρος κ. Κιοσέογλου όσο και ο αντιδήμαρχος κ. Γ Στεργιόπουλος ισχυρίστηκαν ότι το συγκεκριμένο κέντρο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ" διαθέτει πάνω από 1000 καθίσματα , το "ΚΤΗΜΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ" διαθέτει 452 καθίσματα , ενώ και οι δύο προσφορές που δόθηκαν ήταν  8 ευρώ ανά άτομο.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: