Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η "Συνεργασία Εμπόρων"

Στη φωτογραφία από αριστερά η Σιαπικούδη - Βέργου Σταματία,
ο Λαφαζάνης Ξενοφών, η Δεδούδη Αναστασία, ο Γιάννης
Ουσταμπασίδης, ο Στανίτσας Γιώργος, ο Γώργος Παπαδόπουλος,
η Σαουλίδου Άννα και  ο Γιώργος Παπαδήμας.
Από τη συνέντευξη απουσίασαν οι υποψήφιοι Γκιορτζή Γιάννα,
Καραβασιλειάδου Ελένη και Ούπαλας Λάζαρος
Οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου που θα γίνουν την Τετάρτη 16-11-11 προκαλούν, όπως είναι φυσικό, μια έντονη κινητικότητα στα δύο ψηφοδέλτια που θα λάβουν μέρος.
Το πρωί της Παρασκευής ο αρχηγός του ψηφοδελτίου «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» κ Γιάννης Τσαρτσάνης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.
Την ίδια ημέρα το μεσημέρι στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΜΑΝΘΟΣ τα μέλη του συνδυασμού «Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ» με επικεφαλής τον νυν πρόεδρο του Συλλόγου κ Γ Παπαδόπουλο παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στις τοπικές εφημερίδες και το ραδιόφωνο.
Στην συνέντευξη αυτή ο επικεφαλής του συνδυασμού κ Γιώργος Παπαδόπουλος αφού πρώτα παρουσίασε τα μέλη του συνδυασμού, στην συνέχεια έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και στο ξεκίνημα που είχε γίνει στις προηγούμενες εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου.
Στα τρία χρόνια που πέρασαν και παρά την δύσκολη συγκυρία η διοίκηση έκανε ότι μπορούσε για να επιλύσει ή και να προωθήσει προς επίλυση σοβαρά θέματα που αφορούσαν τον επαγγελματικό τομέα των εμπόρων και την καθημερινότητα της ζωής των πολιτών.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού κ Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στις θέσεις-προτάσεις του ψηφοδελτίου εκ των οποίων κάποιες συνεχίζουν

να υπάρχουν από την προηγούμενη τριετία και κάποιες προστέθηκαν τώρα λόγω των νέων αναγκών που έχουν δημιουργηθεί.
Συνοπτικά ο κ Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην πρόσφατη συμφωνία με το ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Γιαννιτσών για το μειωμένο κόστος των εξετάσεων στους εμπόρους της Αλεξάνδρειας αλλά και για πολλούς άλλους τομείς και πολλές προσπάθειες που καταβλήθηκαν για την επίλυση διαφόρων προβλημάτων.
Μετά τον κ Παπαδόπουλο τον λόγο πήρε ο νυν γραμματέας και υποψήφιος στις επόμενες εκλογές κ Γιάννης Ουσταμπασίδης, ο οποίος τόνισε την ανάγκη να επικεντρωθεί η αυριανή διοίκηση στην καθημερινότητα των εμπόρων.
Με διάθεση αυτοκριτικής για όσα ενδεχομένως δεν έγιναν από την τρέχουσα διοίκηση αλλά και με εμφανή τον ενθουσιασμό του για το μεγάλο ποσοστό συμμετοχής νέων προσώπων στο ψηφοδέλτιο «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ» ο Γιάννης Ουσταμπασίδης δήλωσε αισιόδοξος ότι και πάλι τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου θα δώσουν την πλειοψηφία στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο για να συνεχίσει τον αγνό αγώνα που άρχισε πριν τρία χρόνια.
Μετά τον Γιάννη Ουσταμπασίδη τον λόγο για λίγο πήρε ο Γιώργος Παπαδήμας για να εκφράσει τις απόψεις του για το πώς βλέπει τα πράγματα του Εμπορικού Συλλόγου.
Ο Γιώργος Παπαδήμας προέταξε τα τοπικά θέματα της αγοράς και με ποιον τρόπο τα προϊόντα αυτής θα πρέπει να αναδειχθούν προς όφελος των συναδέλφων εμπόρων.
Δεσμεύτηκε ότι θα δώσει και αυτός όλες τις δυνάμεις τους ώστε να συνεχίσει να χτυπά η καρδιά της αγοράς. Αλλώστε αυτό θέλει ο κάθε αλεξανδρινός έμπορος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να υποβαθμιστούν τα θέματα του Εμπορικού Συλλόγου που έχουν σχέση με την ΕΣΕΕ και την Ομοσπονδία.
Την σκυτάλη του λόγου πήρε ο Γιώργος Στανίτσας και μετά από αυτόν η κ Σαουλίδου Αννα οι οποίοι δεσμεύτηκαν σαν νέοι να καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε στην δύσκολη αυτή συγκυρία να μην επιτρέψουμε τον θάνατο του εμποράκου, όπως πολύ εύστοχα, τόνισε η κ Σαουλίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: