Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Μποτιλιάρισμα λόγω "νάρκης"... του ΟΣΕ





Κοντά στα προβλήματα που είχαμε με το σταθμό του ΟΣΕ όπου δεν υπάρχει πλέον προσωπικό και κόβονται δρομολόγια, τώρα προσετέθη άλλο ένα πρόβλημα, το οποίο όμως εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για τη διέλευση των οχημάτων από τη φυλασσόμενη διάβαση του ΟΣΕ στην 28ης Οκτωβρίου.
Ο κίνδυνος αυτός προέρχεται από το ανεβοκατέβασμα των μπαρών, οι οποίες ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται κατά την είσοδο και έξοδο του τρένου από το Σταθμό της Αλεξάνδρειας.
Μερικές φορές όμως δεν ενεργοποιείται ο μηχανισμός αυτός κατά την έξοδο του τρένου από το σταθμό με αποτέλεσμα οι μπάρες να παραμένουν κατεβασμένες και οι οδηγοί αγανακτισμένοι να αναγκάζονται να περνούν τη διάβαση κάνοντας επικίνδυους ελιγμούς.
Σ'αυτές τις περιπτώσεις παρενέβη ο υπάλληλος του ΟΣΕ και αποκαθιστούσε τη βλάβη. Τώρα όμως που ο Σταθμός έκλεισε κανένας δεν ξέρει αν οι μπάρες είναι κατεβασμένες επειδή εισέρχεται το τρένο στο Σταθμό ή παρέμειναν κατεβασμένες από λάθος του συστήματυος κατά τη διέλευση του προηογύμενου τρένου.
Στο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε μια τέτοια περίπτωση που προκάλεσε μεγάλο μποτιλιάρισμα και αναγκάστηκε η αστυνομία να επιστρατεύσει έναν υπάλληλο του ΟΣΕ από το σπίτι του για να αποκαταστήσει τη βλάβη. Προσοχή λοιπόν για να μην θρηνήσουμε θύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: