Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Συνελήφθησαν οι δράστες της διπλής δολοφονίας στην Βέροια

Οι κακοποιοί βασάνισαν το ζευγάρι για να τους αποκαλύψουν που είχαν τα χρήματα και τα κοσμήματά τους


Στην σύλληψη δύο αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικοί οι οποίοι συμφωνα με την αστυνομία είχαν δολοφονήσει στις 26 Ιουνίου στο σπίτι τους στην Βέροια έναν 73 χρονο και την 69 χρονη σύζυγό του για να τους ληστέψουν.
Οι δράστες έπιασαν στον ύπνο τους ηλικιωμένους και όταν τους ξύπνησαν, τους ζήτησαν χρήματα και κοσμήματα. Όταν πήραν την πληροφορία που ήθελαν, τους έδεσαν με αυτοσχέδια σχοινιά, τους φίμωσαν και άρχισαν να ψάχνουν.

Η 69χρονη σύμφωνα με την ιατροδικαστή πέθανε από ασφυξία, ενώ ο 73χρονος είχε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι από βαρύ αντικείμενο. Μετά από διακριτική παρακολούθηση που διήρκησε αρκετές μέρες η Αστυνομία συνέλαβε στην Θεσσαλονίκη τους δράστες του εγκλήματος, ένα 20χρονο και ένα 31χρονο . Στο κρησφύγετο των δραστών βρέθηκαν πολλά κλοπιμαία τα οποία είχαν αφαιρέσει από το σπίτι του άτυχου ζευγαριού.
Εντύπωση προκάλεσε στους αστυνομικούς ο οπλισμός που διέθεταν οι δύο κακοποιοί. Στο κρησφύγετο των δύο αλλοδαπών βρέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο (ΑΚ-47), ένα υποπολυβόλο ( TOKAREV), τρεις γεμιστήρες με 63 φυσίγγια και εκατόν τριάντα επτά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: