Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Σκυλακάκης από την Αλεξάνδρεια: Το παλιό κρατικοδίαιτο μοντέλο τελείωσε. Πρέπει να γίνουμε εξωστρεφείς κια ανταγωνιστικοί

Ο ευρωβουλευτής κ. Θ. Σκυλακάκης
Την Αλεξάνδρεια επισκέφτηκε χθες Πέμπτη ο ευρωβουλευτής κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο οποίος έχει προσχωρήσει στο νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, Δημοκρατική Συμμαχία.
Ο κ. Σκυλακάκης είχε συνάντηση με αγρότες - τευτλοπαραγωγούς της περιοχής μας καθώς επίσης και εκπροσώπους των εργαζομένων της Βιομηχανίας Ζάχαρης, με τους οποίους συνομίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία και  τις συνέπειες που υφίστανται οι τευτολοπαραγωγοί.
Ο ευρωβουλευτής του ευρωπαϊκού κόμματος των Φιλελευθέρων, δεν χάιδεψε τα αφτιά κανενός αλλά έκανε μια ρεαλιστική ανάλυση της υπάρχουσας κατάστασης, η οποία χαρακτήρισε πολύ κρίσιμη.

Λεφτά δεν υπάρχουν, είπε ο κ. Σκυλακάκης, ούτε μπορεί πλέον να συντηρηθεί το παλιό κρατικοδίαιτο μοντέλο. Στη νέα εποχή η λέξη κλειδί για τον κ. Σκυλακάκη είναι η λέξη ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ. Θα πρέπει δηλαδή να γίνουμε ανταγωνιστικοί, με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλών τιμών.
Η συνάντηση έγινε στη νέα και πολύ όμορφη καφετέρια της πόλης μας CHOCOLAT του Παναγιώτη Μεσσαλά, στο πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: