Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Δημιουργία πρακτορείου ΕΛΤΑ στα Αμπελοτόπια

Ένα από τα οξύτατα προβλήματα που ταλαιπωρούν εδώ και πολλά χρόνια τους συμπολίτες μας είναι και ο απαράδεκτος τρόπος διανομής της αλληλογραφίας από τους ελάχιστους υπαλλήλους του ΕΛΤΑ.
Το πρόβλημα αυτό πήρε διαστάσεις και μετά από τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου και τις αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες του Εμπορικού Συλλόγου και μεμονωμένων πολιτών φαίνεται ότι είναι σε καλό δρόμο επίλυσης. Στη χθεσινή δημοτική συνεδρίαση ο Δήμαρχος κ. Δημητριάδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι είχε συνάντηση με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΕΛΤΑ, το οποίο

όπως είπε τον διαβεβαίωσε ότι πολύ σύντομα θα ληφθούν μέτρα για την καλύτερη διανομή της αλληλογραφίας.
Πιο συγκεκριμένα του είπε ότι θα δημιουργηθεί πρακτορείο διανομής της αλληλογραφίας στο συνοικισμό των Αμπελοτόπων και θα ενισχυθούν οι υπάλληλοι του τοπικού καταστήματος ΕΛΤΑ.
Ωστόσο στη συνάντηση αυτή ο εκπρόσωπος του ΕΛΤΑ επεσήμανε στον κ. Δήμαρχο την υποχρέωση του Δήμου να δώσει ονόματα και αριθμούς σε όλες τις οδούς της πόλης καθώς επίσης και να λυθεί το πρόβλημα της διπλής αρίθμησης.
Μετά από την ενημέρωση αυτή του κ. Δημάρχου, το θέμα του ΕΛΤΑ που ήταν προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν έγινε εν αναμονή της υλοποίησης των δεσμεύσεων του ΕΛΤΑ.
Μάλιστα ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αλευράς ζήτησε τη δέσμευση της Διοίκησης του Δήμου να παρακολουθήσει το θέμα και να υπάρξει σύντομα ενημέρωση σχετικά με τα αποτελέσματα των όσων υποσχέθηκε ο ΕΛΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: