Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ο Σύνδεσμος Ύδρευσης θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο


Στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας το 42 θέμα αφορά τον ορισμό αιρετών αντιπροσώπων στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμου Αλεξάνδρειας και περιχώρων.
Με αφορμή τη συζήτηση αυτού του θέματος είναι πολύ πιθανόν κάποιοι εκ των δημοτικών συμβούλων να ζητήσουν ενημέρωση από το Δήμαρχο και πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Δημητριάδη τόσο για την πρώτη μελέτη που έγινε για το έργο της κατασκευής του κεντρικού αγωγού ύδρευσης που θα φέρει τα νερών πηγών του Βερμίου στον κάμπο, όσο και για τη δεύτερη μελέτη.
Να σημειωθεί ότι η πρώτη μελέτη κόστισε 200.000 ευρώ αλλά ακυρώθηκε ως μη κατάλληλη.
Η δε δεύτερη μελέτη ενώ μετά από περικοπή των εσωτερικών δικτύων ύδρευσης κατέβηκε στο ποσό του ενός (1) εκατομμυρίου ευρώ εν τούτοις οι πληροφορίες λένε ότι η τιμή ξεπέρασε τα δύο (2) εκατομμύρια ευρώ.
 Ελπίζουμε σήμερα ο πρόεδρος του Συνδέσου κι Δήμαρχος Αλεξάνδρειας να δώσει τις κατάλληλες εξηγήσεις τόσο για την τιμή της δεύτερης μελέτης όσο και για την ένταξη του έργου του κεντρικού αγωγού στο ΕΣΠΑ.

Παρακάτω παρακολουθήστε τί λέει ο κ. Καρέλης για την πρώτη μελέτη Καρατζά καθώς επίσης και για τη δεύτερη του ενός εκατομμυρίου ευρώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: