Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου ΟΙ ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ έκοψε τη βασιλόπιτα και βράβευσε τον Οδυσσέα Καλυβιώτη

Στην αίθουσα του Δημαρχείου της πόλης μας το Σάββατο στις 6 μ.μ. η ποδοσφαιρική οικογένεια της Ακαδημίας “ΟΙ ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ” του Αλιάκμονα Νησελίου έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα για το καλό του χρόνου.
Στην όμορφη αυτή εκδήλωση παραβρέθηκε ο εκ Νησελίου αντιδήμαρχος κ. Νίκος Γκαβαρδίνας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γκιουρτζής Γιάννης ο πρόεδρος της Ενωσης ποδοσφαιρικών Σωματίων Ημαθίας κ. Καραμελίδης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τάκης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Ακαδημίας και παλιός ποδοσφαιρικός παράγων της περιοχής μας, κ. Νίκος Κρουστάλλης , ο βραβευθείς κ. Οδυσσέας Καλυβιώτης καθώς επίσης και πολλοί γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών.
Στην αρχή της εκδήλωσης ο προπονητής της ομάδος , γυμναστής , κ. Πούλιος Πέτρος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε σε όλους υγεία και δημιουργική χρονιά.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ιστορικό της Ακαδημίας «ΟΙ ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ» η οποία πρωτοδημιουργήθηκε από τον Οδυσσέα Καλυβιώτη και η οποία στην συνέχεια πέρασε υπό την σκέπη του ποδοσφαιρικού συλλόγου ΑΛΙΑΚΜΟΝΟΣ ΝΗΣΕΛΙΟΥ.
Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιττας από τον προπονητή Ηλία Ιασωνίδη και στην συνέχεια έγινε η βράβευση του Οδυσσέα Καλυβιώτη και ενός ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας.
Για τον Οδυσσέα Καλυβιώτη μίλησε τόσο ο προπονητής της Ακαδημίας κ. Πούλιος όσο και ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ κ. Καραμελίδης.Για περισσότερες φωτογραφίες της εκδήλωσης κάντε κλικ παρακάτω






Δεν υπάρχουν σχόλια: