Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Φωτορεπορτάζ από τα γυρίσματα της εκπομπής ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ



Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τα γυρίσματα της εκπομπής ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, που έγιναν στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας της Παναγίας.


Εκεί ήταν και ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας με τους αντιδημάρχους, εκεί ήταν και αρκετοί πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής.


Δεν ήταν παρόντες οι βουλευτές του Νομού και ο Αντιπεριφερειάρχης. Όχι γιατί δεν θα ήθελαν να κάνουν "πασαρέλα" σε μια εκδήλωση με τόσο κόσμο, αλλά γιατί όπως μάθαμε το απαγόρευσε η εκπομπή, της οποίας κανόνας είναι να μην υπάρχουν βουλευτές και πολιτικοί παρά μόνο τοπικοί παράγοντες του τόπου που επισκέπτονται κάθε φορά. Πολύ σωστά πράττουν θα προσθέταμε εμείς.







Οι γυναίκες με την παραδοσιακή φορεσιά και το κατσούλι έκαναν γνωστό μέσω της εκπομπής την ιστορία με τον Μέγαλο Αλέξανδρο και το λόγο τιμητικά επέτρεψε στις γυναίκες του τόπου να φορούν το κατσούλι που μοιάζει με την περικεφαλαία των Μακεδόνων πολεμιστών.







Οι νοικοκυρές της πόλης γέμισαν τα τραπέζια περιμετρικά του αύλειου χώρου με λαχταριστά πιάτα, τα οποία ήταν τόσο νόστιμα που ο κόσμος με δυσκολία κρατιόταν για να μην τα φάει.
Ο υπεύθυνος δε της εκπομπής αγχωνόταν μήπως και χαλούσε το ντεκόρ...

Περισσότερες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της εκπομπής ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια: