Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας

Συνεδρίασε χθες το για πρώτη φορά τακτικά το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας και ολοκληρώθηκε ο ορισμός των προσώπων που θα επανδρώσουν τις διάφορες επιτροπές που χρειάζονται.
Από τα θέματα που κυριάρχησαν στη συνεδρίαση ήταν α) το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμάτων του Δήμου, το οποίο σύμφωνα με εισήγηση του Δημάρχου θα οξυνθεί από το δεύτερο εξάμηνο του 2011 και μετά, β) το θέμα της σύνταξης ή μη ψηφίσματος επί αιτήματος εκπροσώπων της εκπαίδευσης για τα σχολεία της Ημαθίας, γ) το θέμα της προμήθειας καυσίμων με απευθείας ανάθεση για τις τρέχουσες ανάγκες του Δήμου, καθώς επίσης και κάποια άλλα θέματα που αφορούσαν προσωρινές παραλαβές έργων και τον τρόπο που ενημερώνεται το σώμα για τα έργα αυτά.
Ήταν μια συνεδρίαση με αρκετές εντάσεις μεταξύ της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, ενδεικτική θα λέγαμε για το τί πρόκειται να ακολουθήσει στο μέλλον.

Θα ακολουθήσουν νεότερες αναρτήσεις με αναλύσεις όλων των θεμάτων που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ στον έντυπο ΠΟΛΙΤΗ της Τρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: