Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Οι αρμοδιότητες των 5 Αντιδημάρχων

1ος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ:ΣΑΚΗΣ ΚΟΥΓΚΑΣ

Στον κ. Αθανάσιο Κούγκα μεταβιβάζονται καθ’ ύλην αρμοδιότητες για τα θέματα καθαριότητας, περιβάλλοντος και πρασίνου, πολεοδομίας, αγροτικής ανάπτυξης, ακίνητης δημοτικής περιουσίας, τεχνικών υπηρεσιών, πολιτικής προστασίας και λαϊκών αγορών. Επίσης, ο κ. Κούγκας, ορίστηκε ως αναπληρωτής δημάρχου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η στραβός είναι ο γιαλός, η στραβά εγώ αρμενίζω!! Διαβάζοντας τις αναρτήσεις ,και την κατανομή αξιωμάτων στο Δήμο μας, σκέφθηκα πως θα μπορούσαμε να μπούμε στο βιβλίο Γκίνες, και σαν Δήμος , αλλά και σαν Νέα Δημοκρατία. Και εξηγούμε: Έχουμε ένα Δήμαρχο που πήρα το χρίσμα από την ΝΔ, που το 2002είχε επίσημα την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, και ανεπίσημα το 2006. Έχουμε έναν αντιδήμαρχο ( ΚΟΥΓΚΑΣ) που όλα τα χρόνια ήτανε συνεργάτης του ΠΑΣΟΚ στην ΕΑΣ και που με την δική του προεδρία έκλεισε! Το 2002 μεταφέρει τις δραστηριότητες στη τοπική αυτοδιοίκηση και είναι τι πρώτο βιολί με τον Γικόνογλου Δήμαρχο, και αυτός αντιδήμαρχος για επτάμιση χρόνια χρόνια, πουλώντας τους έχοντας το επίσημο χρίσμα τις ΝΔ και στις δύο τετραετίες! Έχουμε έναν αντιδήμαρχο ( Βενιόπουλος ) πού έχει μηνυθεί από τον Καρέλη για οικονομικές ατασθαλίες , (η υπόθεση εκκρεμεί στο εφετείο) και που τώρα είναι μαζί στο ίδιο ψηφοδέλτιο!! Έχουμε ένα τοπικό σύμβουλο στη Μελίκη ( καρέλης) πού ενώ υπάρχουν επίσημες καταγγελίες για ατασθαλίες επί Δημαρχίας του, και για αυτό έρχονται ελεγκτές τις Δημόσιας Διοίκησης , και αυτός προορίζεται για συμπαραστάτης του Δημότη!! Έχουμε έναν εκκολαπτόμενο Πρόεδρο για την ΔΕΥΑΛ ( Τζίλας) που ως Γραμματέας τις Τοπικής επιτροπής τις Ν Δ τον καιρό εκείνο συνεργάζεται με το ΚΚΕ , και όχι με την ΝΔ στον Εμπορικό σύλλογο για να γίνουν Πρόεδροι του συλλόγου άνθρωποι τις δικιάς του προτίμησης!! Ε λοιπόν δεν είμαστε για το βιβλίο Γκίνες?

Ανώνυμος είπε...

Έχει απόλυτο δίκαιο ο σχολιαστής 11:08 αυτό είναι κατάντημα για την ΝΔ, αλλά νομίζω ότι βολεύει και κάποιους πολιτευτάς του κοινοβουλίου για να κάνουν την δουλειά τους σε κάθε επικείμενη εκλογή, αδιαφορώντας για το ότι τα υγιή στελέχη τις παράταξης πληγώνονται από τέτοιες συμπεριφορές, και για το λόγο αυτό απέχουν , όχι μόνο στις υποψηφιότητες τις τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και των Βουλευτικών εκλογών, αυτό μαρτυρά και η τεράστια αποχή. Και με την ευκαιρία να σας ενημερώσω πως οι προσυνεδριακές συγκεντρώσεις γίνονται πλέων στο καφέ ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ!!