Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου θα γίνει η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής

Ο νέος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας
κ. Φώτης Δημητριάδης
Εξεδόθη σήμερα Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010 από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Βέροιας, η απόφαση ανακήρυξης του επιτυχόντα και των επιλαχόντων συνδυασμών, του δημάρχου και όλων των δηοτικών και τοπικών συμβούλων κάθε εκλογικής περιφέρειας όλων των συνδυασμών του Δήμου Αλεξάνδρειας, με βάση το αποτέλεσμα της εκλογής της 7ης Νοεμβρίου και της επαναληπτικής εκλογής της 14ης Νοεμβρίου 2010.
Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Φώτης Δημητριάδης αναμένεται να καλέσει τους ανακηρυχθέντες τακτικούς δημοτικούς συμβούλους και τακτικούς συμβούλους των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων σε ορκωμοσία, που θα λάβει χώρα στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας (αίθουσα δημοτικού αμφιθεάτρου) την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 12 το μεσημέρι. Η τελετή θα διεξαχθεί σε δημόσια συνεδρίαση, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, κ. Παντελεήμωνα και άλλων τοπικών αρχών.
Οι ανακηρυχθέντες τακτικοί δημοτικοί σύμβουλοι και σύμβουλοι δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων του δήμου Αλεξάνδρειας -κατά τη σειρά αναγραφής τους στην απόφαση του Πρωτοδικείου- είναι οι παρακάτω: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: