Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Γ. Γκιουρτζής βάζει υποψηφιότητα με τον κ. Δημητριάδη

Με δήλωσή του σήμερα Πέμπτη στο Ράδιο Αλεξάνδρεια, ο οδοντίατρος κ. Γιάννης Γκιουρτζής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο του κ. Δημητριάδη.
Η συμμετοχή του κ. Γκιουρτζή είναι σίγουρο ότι αλλάζει τα δεδομένα στον προεκλογικό αγώνα του δήμου της Αλεξάνδρειας και φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον υποψήφιο δήμαρχο κ Γκιόνογλου.
Ο κ Γιάννης Γκιουρτζής διετέλεσε αντινομάρχης και στις βουλευτικές εκλογέςςτου 2007 ήταν υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ λαμβάνοντας μεγάλο αριθμό ψήφων κυρίως απο την περιοχή του ρουμλουκιού.
Επομένως η επιροή του Γιάννη Γκιουρτζή στο εκλογικό σώμα της περιοχής είνια πολύ μεγάλη αυτό σίγουρα και αυτό σίγουρα θα ωφελήσει το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου Αλεξανδρείας κ. Φώτη Δημητριάδη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι Γιαννη? Για να μην χαλασεις παλι τα κομματοσκυλα?
Ας κατεβενες ΕΣΥ για Δημαρχος καλε μου φιλε,
αλλα οχι πισω απο την αμαξα καπιου αλλου.
Βαρεθηκαμε τα κομματοσκυλα και εσυ δεν εισαι απο αυτους.
Η επιλογη δικια σου ηταν, οποτε εσυ ξερεις.
Απλα πιστευω λανθασμενη φιλε μου.

Ανώνυμος είπε...

Μαείναι δυνατόν βρε Γιάννη μου να είσαι συνυποψήφιος με ΚΟΥΓΚΑ ΤΖΙΛΑ κλπ? Μια ζωή ο ΚΟΥΓΚΑΣ συνεργάτης του ΠΑΣΟΚ στήν ένωση και όχι μόνο!Τόν ΤΖΙΛΑ? Ξεχάστηκε η συμβολή του στην συνεργασία στον Εμπορικό Σύλλογο με τούς πασοκουκουέδες? Κρίμα Γιάννη, σε μπλέξανε στάδύχτια τις αράχνης!!