Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσκεψη Ψωμιάδη στην Αλεξάνδρεια

Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου διασκέδασης ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε για όλους και για όλα.

Αναφέρθηκε στα προβλήματα της Ημαθίας και στην ανάγκη να δοθεί μάχη να προχωρήσει το φυσικό αέριο, να προχωρήσει το αεροδρόμιο του Παλαιοχωρίου που θα βοηθήσει στις εξαγωγές των φρούτων, μίλησε για τις καθέτους οδούς της Εγνατίας και για την Γεωθερμία ενώ ξεκαθάρισε από την αρχή ότι δεν υπόσχεται πράγματα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Μίλησε για την Μακεδονία, της οποίας το όνομα το θεωρεί ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ αλλά και για τις σχέσεις του με την ΝΔ και για τους αγώνες που δίνει για την ενότητα της παράταξης.

Αναφέρθηκε και στο αξιόλογο έργο που έκανε σαν νομάρχης της Θεσσαλονίκης και όπου δεν έκανε καμιά διάκριση σε ποιο κόμμα ανήκει ο κάθε δήμαρχος.

Σχετικά με τα όσα ακούγονται τελευταία σχετικά με τα δικαστήρια ο κ Ψωμιάδης είπε ότι η λάσπη που του έριξαν το 2006 την ξαναρίχνουν πάλι τώρα αλλά θα πέσει πάλι στο ΚΕΝΟ.

Αναφερόμενος στον νομάρχη και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κ Κώστα Καραπαναγιωτίδη μίλησε με τα καλύτερα λόγια χαρακτηρίζοντάς τον ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΝΤΙΜΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ και κάλεσε όλους τους παρευρισκομένους να τον στηρίξουν με την ψήφο τους.

Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη προλόγισε ο πρόεδρος της ΤΕ της ΝΔ κ Τοπάλης Δημήτρης και ο νομάρχης Ημαθίας και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κ Καραπαναγιωτίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: