Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΙΔΡΩΝΕΙ... ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ...




Από τον τρόπο που συνεδριάζει ένα δημοτικό συμβούλιο εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό και ο γενικότερος τρόπος λειτουργίας του δήμου.
Εκεί μέσα, στον ναό της δημοκρατίας, αν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έχει συναίσθηση των μεγάλων ευθυνών που έχει και θέλει πραγματικά να φανεί χρήσιμος στον τόπο του τότε πραγματικά ο ρόλος του δεν είναι καθόλου εύκολος και ο ίδιος καθόλου ευχάριστος στους δημοτικούς συμβούλους.
Πρέπει να φροντίζει ώστε ο φάκελος των θεμάτων να είναι πλήρης, πρέπει να φροντίζει για την καλή λειτουργία των ηχητικών εγκαταστάσεων, πρέπει να γίνεται κανονικά η μαγνητοφώνηση των συνεδριάσεων, πρέπει να επιβάλει την τάξη κατά την διάρκεια της συνεδρίασης και το πιο δύσκολο πρέπει να αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τον χρόνο της συνεδρίασης.
Ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πλατέος Κώστας Κιορογλίδης παρά την απειρία του έδειξε μέχρι σήμερα ότι είναι αποφασισμένος να αναβαθμίσει την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου εν αντιθέσει με κάποιους άλλους προέδρους άλλων δήμων που βλέπουν την θέση του προέδρου ως έσοδο και μόνον.
Ο κ Κιοροκλίδης στην τελευταία δημοτική συνεδρίαση ίδρωσε την "φανέλα του" για να φέρει εις πέρας μια πραγματικά δύσκολη συνεδρίαση και δεν δίστασε ακόμα και να διακόψει την συνεδρίαση όταν ο δημοτικός σύμβουλος κ Παναγιώτης Μαργαρίτης ξεπέρασε τα εσκαμμένα... με τις φωνές του και παρά την προσπάθεια του προέδρου να τον επαναφέρει στην τάξη.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
Φ. Σ.






Δεν υπάρχουν σχόλια: